dnešní pohotovost

08.11.2009

ahoj holky včera sem tu psala jak mě bolí pupík a kolem něj.Tak sem celou noc probrečela a nespala.Ráno sem jela abych něco nepo.....Byla jsem hodinu na monitoru a na UTZ mi pan Dr.zjistil že mám kýlu tak jak sem myslela.Pokud by se to ještě zhoršilo musela bych pod kudlu i těhotná a to bych teda opravdu nechtěla.A zrovna teď když máme rozdělanou koupelnu a dneska sme skládaly kuchyň.Musíme to stihnout než se mimi vyklube a když ne se nepo......takže se mějte lépe než já

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tady je dobrý příklad,že je lepší jet a nesedět doma!!!Chválím,že ses nebála těch protivů na Znojemské pohotovosti.. :k: ..At je brzo vše o.k. :a:

Pamatuji se, že jsi o tom pupíku psala. Ale nenapadlo by mě, že je to fakt kýla! Tak se hlavně opatruj a brzo se uzdrav!!! Moje sestřenice takle chtěla mít hotovou koupelnu a v 34 tt. jí praskla voda. Za to to nestojí. Papa :a:

Ahojky Broni tedy chuděro tak držím palce at v klidu mimi donosíš opatruj se at je vše ok ;) :k:

ahojky kočko, tak to je na prd, v kolikátém vůbec jsi už jsem opomněla. Budem ti s Dominičkem držet palečky ať všechno v pořádku dopadne. Už se hlavně s ničím netahej

In reply to by broncab

já rodila 32+2 . Je nás tu víc, co rodily takhle brzo Monička.brno.střed, Forinka a včechny máme naprosto zdravé děti. ale rozhodně lež, pus´t si pohádku, přečti si nějakou hodně tlustou čtivou knížku , třeba Jméno růže od Ecca apod. I když byla malá naprosto v pořádku, vůbec žádné komplikace tak jsem 14 dni furt jen bulela, hormony šestinedělky jsou horší než těhotenské, stresům po po porodu nedonošence je opravdu lepší se vyhnout.
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka