Dnešní procházka s bříškem

08.11.2009

Ahojky všem,dneska jsem byla na procházce se svým bříškem :-).Venku je krásně a tak jsem se kochala těma barevnýma stromama(listama).A tak vám tak jdu a jdu a koukám po těch stromech a koho nepotkám.Potkala jsem známou po roce.A ona na mne tak kouká a říká-hele kdo tě zbouchnul.Já jen zamrkala a říkám,že jsem vdaná a jsem těhotná s manželem.Ta si myslele,že si dělám srandu.Co víc na to má člověk říci.Na to se nedalo nic říci.Docela jsem byla v šoku.Ale myslela jsem si své.Ale co o ať si myslí co chce.
Tak jsem se s ní rozloučila a pokračovala v procházce a kocháním přírody.Byla to krásná procházka.
Po delší době jsem měla konečně dobrou náladu.A zítra se chystám nakupovat něco k Vánocům a něco pro tu naší princeznu. :*[]: :a: :a:

Hold i kamarádi dovedou někdy nemile překvapit, to znám. Nic si z toho nedělej, máš určitě i lepší kamarádky :#~:
Třeba to byla jen hloupá závist :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to jsou lidi co chtej ostani akorat nasrat nejlepsi je kdyz jim s usmevem odpovis a to je vykoleji uplne :s:

mně tak řekla spolužačka (bylo mně 18, když jsem byla těhu) a ona na mě, že nechápe, proč jsem se nechala zbouchnout... byl to celkem masakr, jsem to ořvala tehdy :s: Jé to je dávno.
Jinak úplně vidím tu nádheru - jak to, žes neměla foťáček!??

To musi byt ta znama pekna blbka sprominutim,uzivej si to tehulkovani a zitrejsi nakupy ja to tak miluju a kort kdyz kupuju neco na Samika to se rozplyvam blahem

ahoj no to je teda nařez jak tohle mohla vypustit z pusy, to je blbí i jako sranda, no hlavně že tě to nerozhodilo, já jsem se dneska taky krásně prošla z kočárkem, malje se prásně vyvětral, alepon bude krásně spinkat

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka