oranžová stolička?

08.11.2009

nemůžu to nikde najít, je to normální? má takový ty míchaný vajíčka, jakoby, ale do oranžova a někdy dost vodnatý, ale ty nespotřebovaný kousky tam vždycky má, díky za rady, já už se asi zblázním, má to tak už skoro 14 dní

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

míši díky, zelená není, ale žlutá taky ne, je oranžová, to jsem právě nide nenašla, tak se ptám :) a co ty, jak se cítíš a jak pokračujete, musíš se asi zotavit,že...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to uteče jako voda, už se moc těším, až budeš hlásit dvě čárečky, míši tak moc ti to přeju ;) budu to s tebou prožívat, za chvíli jsou vánoce, pak leden a pak už to bude jen dobrý, zasloužíš si to!!!

jak to popisuješ, tak to je jedna verze normální stoličky kojeného dítěte. My ji máme takovou taky :-) :-) Pokud to není zelené jako špenát, tak je to ok. Uvidíš, jak to vidí ostatní holčiny. Papa hezkou neděli. J

In reply to by jolkah

děkuju moc, ze začátku byla jen žlutá ale ted je malinko do oranžova, no někdy i oranžová, zelená není vůbec, nepáchne,nic, takže mooooc děkuju, to jsem potřebovala slyšet, jsi hodná ;)

In reply to by ajuskabb

ráda poradím, když vím. Adísek ji máte někdy víc do žluta a někdy víc do oranž a někdy tedy pěkně smrdí:-) Prostřední syn kakal zase jednou týdně konzistence ....kbelík hořčice :-).
To jsem my holky na mateřský.....zajímá nás teď převážně papání, kadění, říhání.......ale tak to má být, pro mimi všechno :c:
Pa J

In reply to by jolkah

no právě že malá má ted měsíc a v pátek nás pustili z nemocncice, bere antibiotika a hlavně mi nepřibírá a málo papala, ted už se zotavuje, ale vrtala mi hlavou ta oranžová barvička, víš :) takže když to má i zdravý miminko, tak je to v poho :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka