Spinkání

08.11.2009

Ahojky holky,mám ještě menší problémek....náš Matyášek spinká uplně skvěle v noci-koupeme v sedm,takže k té osmé hodince uleháme...s usínáním většinou problém neni...vzbudí se poprvé mezi třetí až pátou-což je uplně užasné...nakojím a spí až do těch osmy...takže to neni ten problé...ten nastává zrovna od těch osmy....nespí...nedivím se ...je vyspalí asi z té noci,ale pořád pláče...chvilkama se snaží usnout ale nic....dopláčeme se tedy až do těch jedenácti a pak papáme znova....7 a 7 min,ale pak je to tu znovu...ne a ne usnout a když usneme tak na 5 až 10 minutek a nic víc... Nepláče jen u prsa...pdíky mu jdou...teplotku nemá a přebalený je taky...snad jsem ho už nestihla rozmazlit...je mu 18 dní. Na ruce totiž nepláče :-) Děkuji Eliška a Matyášek

Kliknutím vložíte smajlíky:

Je ještě malinký a potřebuje přitisknout , můžeš ho zkusit zavinout aby ho nevzbudil pohyb ručiček a bud ráda že to nemáš naopak my vztávali v noci co hodinu a malá prospala potom celý den.Já malou uspávám pořád v náručí aspon v noci přes den usíná sama v postýlce. Když ti to nevadí tak ho uspávej v náručí a potom polož do postýlky.

Ahojky, já si nemyslím, že je rozmazlený. Vždyť je to miminko, chce tě cítit, no... Zkoušela jsi ho uspat na ruce a pak položit do postýlky? Já to tak s malou taky dělám. Nebo jdeme na procházku, tam se krásně vyvětrá a usne a pak ještě doma dospává cca hodinku. Vydrž, však on se z tohohle období dostane. Nebyla bych na něj moc přísná :)

In reply to by Matyášek

Nemusíš se bát chodit ven. My taky chodíme, akorát ne na dlouho. Nebo udělej to co dělámoje mamča. Oblíkni prcka, polož do postýlky a otevři trošku okno. Ucítí ten čerstvý vzduch a snad ti usne. Na mojí princeznu to zabírá. A o rozmazlení bych se ještě nebála. Je to opravdu ještě miminečko, které tě potřebuje cítit. To bych začala řešit až tak kolem toho 4. měsíce... A když to tak vezmeš, tak co se stane? Máš ho to odnaučovat teď, když ještě neví co se děje nebo až bude větší? Já jsem pro druhou variantu, když už :)

a příbírá Ti hezky?Jestli nepláče hlady,jinak nevím.Ale když nemá hladík tak už je naučený na ruku a budeš mít docela problém ho to odnaučit :))

In reply to by Matyášek

Myslím že u tak malého miminka pláč není právě zdravý, vždyt je to to jediné čím se může vyjádřit když mu něco je a nebo něco chybí, a myslím že v tak ranném věku mu chybí právě tvoje přítomnost :r: , představ si že doteď byl s tebou v bříšku 24 hodin denně, slyšel tě, tvoje srdíčko a teď najednou po něm chceš aby byl sám, vždyt ještě nechápe co se děje :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka