Dotázek - žádné bolesti ani příznaky a pak hned porod??

08.11.2009

Ahojky holky :) , tato otázka je spíše směřovaná maminkám, které už porodily. Chtěla jsem se jen zeptat, přišel na některé z Vás porod, aniž byste ho předem očekávaly a vy neměly před porodem vůbec žádné příznaky?? Docela by mě to zajímalo, protože si tady čtu, že některým odtekla hlenová zátka, některé měly bolesti bříška už třeba den, dva a pak porodily.. Moc děkuji za odpovědi..
PS: Možná je tato otázka blbě položená, ale nevím, jak lépe se zeptat :D ale snad to pochopíte.. :a: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky :a: tak já podle všeho rodím už asi tak zhruba od včera 1 hod ráno...kdy sem zjistila, že krvácím...začínám se pomalu otevírat(CS3)ale furt žádné extra bolesti :jawdrop: To bylo tak k ránu...Ted k večeru už chodím furt na Wc s tim, že mám plný močák nebo naopak...ale ono nic, takže tlaky :00: Bříško pobolívá víc a víc,špiním...sem tam s větším kusem krve... tak sem zvědavá, za jak dlouho budu prďolku držet v náručí :cc):

no, tak já měla první poslíčky už 11 dní před porodem, rodila jsem přesně 39tt. týden před porodem mi podle všeho odešla hlenová zátka a poslední týden jsme s manželem večer denně chodili na cca hodinovou procházku, během který na mne vždycky přišly kontrakce a pak se to zase rozešlo, akorát tu poslední noc mne asi pětkrát za noc vzbudila kontrakce a pak zase nic, další den jsme jeli na normální kontrolu, kde doktorka po prohlídce řekla, že to vidí, když ne dnes tak o víkendu určitě (byl pátek) a jestli cítim nějaký kontrakce, a když jsme řekla, že jen občas a nepravidelný, tak mne poslala na monitor.... a pak už si mne tam nechali to bylo krátce před polednem a ve 21:12 byl malej na světě :e): jo, a vodu mi píchli asi tři hodiny před tim, takže ta mi sama nepraskla ;)
tak tak sem to měla já a Tobě držim palce, abys tu svojí premiéru taky hezky a v pohodě zvládla ;)

Já taky žádné příznaky, jen mě začaly bolet záda a postupně jsem zjistila, že se to pravidelně opakuje po 8 minutách. Ale nedivím se té otázce, jsem těhotná potřetí, za 3 týdny mám rodit a pořád taky vyhlížím nějaké ty příznaky, asi se bojím abych to neprošvihla... :C]]: :C]]: :C]]:

Ahojky tak u mě nic nenasvědčovalo tomu že budu rodit...Jo taky sem celý těhu nezažila co to sou poslíčci takže sem se bála že to ani nepoznám..Naštěstí mi jednoho krásnýho dne odtekla pldodovka a jelo se do porodnice a až tam jsme zjistila co to jsou kontrakce :D

ahojky,
ja byla bez priznaku .. zadne bolesti, hlen ci tak.. ve 38+3 , vecer kolem 20hod. vidim krev.. volam mudr.. ta at radeji jedu na monitor do nemocnice... no za 4 hod. zacali bolesti a pak uz to jelo... :), v 8 hod rano otevrena na 10 .. pry za chvilku bude malana svete , heheheh... tlacila jsem pred 2,5 hodiny a nevytlacila ani s pomoci doktoru, tak pak jsem mazala na cisare.. jo a to na monitoru 4 dny predtim zadny kontrakce a nic.. a i v nemocnici malo kontrakci.. no pak jsem to dohnala :)
jen jsem chtela rict, ze jsem se porodu silene bala, ale jak to zacne, tak uz se nebojis.. proste to krok za krokem prozivas.. teda alespon ja :) .. a vse to za to urcite milionkrat stoji
pappa a preju rychly a pohodovy porod

Já měla od rána jakési tlaky na močák, myslela jsem si, že to jsou konečně ti poslíčci, dopoledne jsem jela do porodnice - poslali mě domů s tím, že se uvidíme za týden a ve tři mě tam měli znova a v pět jsem malou chovala v náručí :c:

Ahoj, tak mě teda zátka neodešla. Jen jsem se vzbudila s menší bolestí bříška, ale do toho jsem se začala klepat zimou a to už jsem tušila, že to budou kontrakce a taky že jo. Za chívli mi začala odtékat plodová voda (žádné lupnutí jsem neslyšela, prostě to ze mě teklo) a za 10 hodin byla malá na světě :) Bylo to ve 37+6 :a:

ahoj tak já jsem neměla žádný příznaky, ten den jsem byla na prvních ozvičkách a doktorka řikala, že na monitoru něco vidí ale že to budou poslíčci protože jsem nic necítila. Když jsem přišla domů tak jsem začala učůrávat a odešla my zátka - to jediný jsem poznala - ale řikají, že zátka ti může odejít i dva týdny před porodem ale radši jsem zavolala doktorce a ta řekla ať si radši zajedu do porodnice aby se na mě podívali. Byla jsem 36+2TT a ten den jsem porodila. To učůrávání byla plodová voda což mě teda vůbec nenapadlo, takže ještě že jsem radši do tý porodnice jela

ahoj, u prvního těhu jsem tušila celý pátek že pojedu do porodnice. Dost mě bolelo bříško-poslíčci. Nebyli sice pravidelné, ale skákala jsem na balonu a nebo chodila po bytě. Bylo mi celkově divně po těle.V 8 hodin se vše uklidnilo a já si říkala to snad ne. O půlnoci jsem slyšela takové rupnutí v břiše a letěla jsem na wc-vychrstla ze mě voda-v sobotu 19:45 se Ondra narodil. U druhého těhu jsem to opravdu nečekala. byla jsem ve 37tt. 2 dny předtim jsem měla průjem a šílené tlaky na spodek. Skoro jsem nemohla chodit-vstávání ze sedačky bylo utrpení. No a den před porodem nic. Cítila jsem se jako kdybych nebyla těhotná-připadalo mi že se snad nadnášim. Vnoci (ve středu)jsem šla spát a ve 3(čtvrtek) ráno začali poslíčci-ale spala jsem dál. Po chvilce jsem ucítila že mám mokré kalhotky. Letěla jsem na záchod ale nic. Vzala jsem si vložku-poslíčci sílili. Cítila jsem jak země něco teče. Odešla i hlenová zátka. Ve 4hodiny jsme odjeli do porodnice. přestala jsem cítit malou a bála jsem se. Voda mi dle sdělení PA neodešla. Ve čtvrtek v 21:45 se narodila Markétka.
Myslim si že před porodem se vždy něco s tělem děje. Ať už jsou to větší bolesti, hlenová zátka, prasklá voda a nebo pocit naprosté uvolněnosti, síly a pohody :a:

tak ja jsem zadny priznaky nemela,zadny poslicky nic jednoho dne v noci mi praskla voda,zvlastni je ze me to lupnuti vzbudilo ja to fakt slysela a citit je to jako kdyz ti lupne v koleni a jeli jsme. :C]]:

ahoj mne 24h před porodem odešla zátka přesno po 24h mne začaly pordoní bolesti a rodili jsme. Předtím jsem neměla ani jednou poslíčky nebo cokoli jiné prostě pic a bylo to. Vodu mne museli pichnout az v nemocnici

každá to máme jinak.nebij t poznáš.....
já jsem ted rodila potřetí..měla jsem stahy jako poslíčky a vubec to na porod nevypadalo.ale radeji jsme jeli protože odešl hlen..
ždycky něco je bud stahy po 5-10min.nebo odešel hlen..ale muže odejít i dřív.ale jak po něm začnou stahy tak je to jasný.nebo rupne voda.
já zas nikdy nepraskla voda a ted jsem z toho měla hruza:))))jako že mě praskne někde venku..no sranda.nebuj poznáš

Ahoj tak to vypadá že jsi prvorodička a bojíš se jestli poznáš porod.Neboj,až to na tebe přijde tak budeš vědět že je to tady.

ahojky tak u mě u prvního porodu odtekla plodová voda,takže to musíš být myslím nejpozdeji do 2h.v porodnici.No a předtím než mi odtekla jsem neměla vůbec žádné příznaky,hlen.zátka mi neodtekla,bolesti jsem neměla ,prostě úplná pohoda :-),rodila jsem 8 dní před termínem.No a po odtoku té vody mě bolesti začali až za 12 hodin,takže jsem těch 12h.musela trčet v nemocnici a čekat :-)No a druhý porod,to mě zase bolelo v podbříšku asi měsíc,ale tak ,že jít na procházku byl problém,pořád jsem musela odpočívat ,no a pak v noci(3 dny po termínu) mi začali kontrakce hned po 5 min.ty poznáš to se nedá splést,nemůžeš se při kontrakci pořádně hnout jen čekáš zkroucená až to přejde,vodu mi praskli až v porodnici a hlen.zátka mi taky neodtekla.Snad ti to trošinku pomůže:-)pápá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka