Včerejší 3D ultrazvuk

04.11.2009

Ahojte včeličky! Tak jsme včera byli s mamkou na 3D ultrazvuku a ač jsem původně jít nechtěla, tak nakonec jsem byla ráda :-) Nejdřív teda Ondrášek moc nespolupracoval, pořád si před obličej dával ručičky a nožičky a paní doktorka říkala, že je asi nějaké divné ovzduší, protože jí celý den zlobí všechny děti, no ale pak nás poslala na chodbu chodit a malej se umoudřil, tak jsme s mamkou viděli všechno moc pěkně, máme DVD i krásné fotečky, tak až se manžel vrátí z Itálie, tak bude koukat :-) Jinak testy na cukrovku taky dopadly dobře, tak můžu v klidu pojídat buchtičky :-) Dneska vstupujeme do 26tt, divočíme, co to jen jde a máme už 810g.... no ona i moje váha jde poslední dobou nějak až moooc rychle nahoru, tak jsem zvědavá, u jakého číslíčka se nakonec ručička zastaví před porodem.... přeji všem pěkný den

Barbu a uvidíme taky nějakou fotečku? Gratuluji k testu z cukrovky. Jak teď lítám s malým po nemocnicích, vidám mladé paní doktorky a vždy si na Tebe vzpomenu :) :a: Tak papejte ať nám hezky rostete. :a:

In reply to by Andělína

já bych strašně ráda, jenže nějak jsme na medicíně počítačovou výuku odflákli a já fakt tady ty technický věci nezvládám .... ale řekla bych, že máme fakt pěknou fotku, manžel byl týden na služebce, teď dělají zase koupelnu, tak až bude trocha klidu, tak mu řeknu, máme doma scanner, takže myslím, že to snad nebude takový problém pro šikovného mužského to sem šoupnout... :-)

In reply to by barbusacek

Tak to máš dobrý, že ti s tím pomůže. Ten můj Jirka jen vždycky zabrblá, že zase čučim na úchylweb a to je celý. Teda, ještě, že jeho pomoc v tomto nepotřebuju. To bych se nedočkala asi. :a:

tak to je super :one: mně čekají ještě 3UTZ - teda jestli si to v druhém špitále nerozmyslí, a budu si hledat novou PA atd. se už dopředu děsím nějakých nových praktik, třeba KP jinde trénují na dřevěné figuríně :qu:

In reply to by devilishlena

ještě tři, to je slušný... já si myslím, že mě už jenom ten jeden, v tom já nevím 32tt nebo tak nějak. teda fuj, na dřevěné figurině to by mě teda nenapadlo... ačkoliv jednou jsem viděla krásný porod koncem pánevním a ten určitě nebyl cvičenej ani na té figuríně :-) ale dopadl prostě skvěle :-)

Ahoj Barbusatko, tak gratuluji k dobrym vysledkum na cukr, ale kde mame fotku Ondraska!!!!!!??????????? Taky chceme videt miminko, tak az budes casek, tak mamino koukej nak ukazat!! :) Je super, ze vis vahu miminka, me ji nikdy nerekli, tak se asi zeptam ://: My jdeme na 3D utz v pondeli, nemuzu se dockat!!!! Vim ze je to super zazitek, pri dceri jsme ho taky meli, a jsem rada, je fakt, ze si byla podobna!!!! Tak se opatrujte bez tatky, a svoji vahu neres, hlavne ze jste v poradku!!! Krasny den!!! :a: :k:

In reply to by Pecicka

no, jak jsem psala Andělínce, pokusíme se s tou fotečkou něco udělat :-) na váhu jsem se zeptala, docela mě to zajímalo a jsem si říkala, že další UZ bude až takovej ten v tom 32tt nebo tak, takže jsem chtěla mít představu, jak se malýmu u mě daří :-) tak pa a zítra přeju hezké pokoukáníčko :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka