Můj porod

06.11.2009

Ahoj tetya říjňatka :a: . Tak jsem se konečně dostala na chvilku k počítači, tak vám napíšu jak to vše proběhlo u nás. ;)
V neděli 18.10. jsem měla jít na monitor na 10:00hod. V sobotu v 1hod v noci my začli kontrakce po 10 minutach, to se dalo zvládnout celkem v pohodě. Pak ve 3hod, to už bylo dost silné, šla jsem si dát sprchu. No a pak se to celkem zesílilo a byli už po 5 minutách, no né eště mmoc pravidelné. Do 7 hodiny jsem už jen seděla v křesle, na spánek jsem mohla zapomenout. :00: Ráno v 7hod. jsem vzbudila manžela, ať už jde snídat. Ten se úžasně vyspal a vtipkoval, no prostě chlap. Pak si začal dělat k snídani párečky, čaj,... :jawdrop: málem to semnou seklo. Tak jsem ho popoháněla a on my na to. Kam spěcháš, na KO máš být až v 10:00hod :( . Tak to jsem málem vraždila. Honem jsem si dobalila a vyrazili sme do porodnice, tam se na mě PA mrkla a říká. Jé už ste na 4cm, to zvládnem do oběda.Natočili my monitor, manžel donesl tašku z auta a už sme byli na sále. Epidurál my už nemohli dát aby nezastavili otvírání, takže jsem dostala 2 čípky od bolesti+injekci do svalu, no nemám pocit že by to nějak zabralo :00: . Průběžne chodila PA a zjišťovala stav+malého monitor, pak kolem 10:30 my pychla vodu a zase se čekalo. Zatím to celkem šlo a manžel nepřestával sršet humorem(jsem moc ráda že tam nakonec byl).No a kolem oběda to už teda nešlo vydžet(měla jsem strašné bolesti v kříži).Ledvinová kolika určitě bolí méně :one: . No a pak se šlo na věc, Tlačit, tačit a tlačit. No a výsledek? Ten ste viděli na fotkách ;) . Byla jsem nastřižena(nebolelo to), no i natrhla jsem se.Teď už je vše OK. Po porodu placenty paní Dr.chvíli šila, manžel seděl vedle mě a měl malého v náručí. To pak člověk opravdu rychle zapomene :) , když vidí to stvořeníčko jak se usmívá :cc): :) . Pak sme ještě přiložili :cc): k prsu a malý se šel ohřát na novorozence a já s manželem do sprchy, no a pak na pokoj.
V nemocnici si nás nechali jen 3 dny. U propuštění měl malej trochu žloutenku, no už je to těměř v pořádku(je jen trochu žlutej) .Na pár dnů byla u nás moje mamka,takže sme si rychle zvykli. :one: Teď už sme relativně zajeti. Malej přes den jí(kojim) :$}: po 2-3hodinách, no a v noci se budí kolem 2 až 3hodiny, pak až v 5-6hodin ráno. Takže se v noci hezky vyspíme :|P: . Je to naše zlatíčko. Jo a na závěr ještě připomenu. 18.10. ve 12:30 hod přišel na svět náš Míša :cc): s váhou 3480gr a 51cm.
Bohužel my nejdou vložit fotky, tak mrkněte sem http://cz.fotoalbum.eu/MisaNevaril/a364940
Tuto středu sme byli už i u dětské Dr. a máme velkou pochvalu :qu: . Míša přibral na 3840gr a vyrostl na 55cm!!!!!!!!!!!! Roste jako z vody,teda jako ze smetánky. :$}:
Všem co se dočetli až sem moc děkuji, no snažila jsem se být co nejvíce stručná.

ahoja Péťo,tak jsem si početla na prvorodičku prima,na to jak jsi měla pořád nějaký trable ke konci,tak vše v poho viĎ?moc moc gratuluju.A co kočárek?Náš jezdí skoro sám :///: mějte se fajn :a: pa Helča a holkyKK

Tak to jsi měla super porod :) Malý Míša je krásnej,moc,moc gratuluji a přeji hodně štěstíčka a zdravíčka :k: :k: :k: Gabča a Nicolásek

Tak to jsi měla celkem v klidu porod. Rána po šití se určitě hojí dobře.
Ještě jednou gratuluji a malému přeji hodně zdravíčka. Je moc hezkej a je to kus chlapa jak příbejváte na váze.

krasnej porod,gratuluju a malej je kouzelnej :-) prejeme co nejvic zdravavicka a stesti papa Valča a Vivien :a:

Ahoj,moc hezky jsi to napsala,četla jsem jedním dechem :) Gratuluji k Míšánkovi,je krásnej :cc): :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka