Evulík nás opustil :-(

07.11.2009

Evulík je po revizi a myslím, že je jí dost mizerně.. Holky, Evulíku, pročítala jsem články: Špinění od čtvrtka a doktor na to zřejmě nic nepředepsal, řekl, že je to v pořádku.. Já doufám, že se brzy vše srovná a bude jí lépe. Hlavně hlavu vzhůru a optimismus přeji!

Ahoj Jani a ostatní holky....je pravda, že jsem vás musela opustit...nedopadlo to.. je mi z toho hrozně,ale snažím se myslet na budoucnost a na další těhu a mimi. Doufám, že se to nebude opakovat. Je to strašný pocit.
Holky, dávejte na sebe moc velký pozor...pořád!!!!!!!!! Opatrujte se a užívejte si každou minutu své těhu... je to fakt strašný zázrak.
Já věřím,nebo spíš se snažím věřit, že nám to brzy vyjde znova a já budu znova prožívat to těšení na novýho človíčka v naší rodině. Moc v to věřím. Musí to tak být.
Vám ať vše vychází a ať jste vy i miminka v pořádku...

In reply to by Terulkovka

Koukám, taky noční můra.. taky máš to spaní tak divně? Mě se z ničeho nic začne chtít hrozně spát a prostě musím.. a když jsem v práci, tak brečím únavou a jsem nervozní. Já spala dneska od 18 - 21 hodin.. jsem byla na školení ráno.. mě to cestování zmáhá a přes den nespím jen v neděli, když jsem fakt doma. A co že ty nespíš?

In reply to by Jana Kulhánková

No já usnu u telky jak dám dětičky spát a pak se proberu a zase jsem nabitá... :s: )
No a čekal jsem na manžu,že půjdeme spolu do postela na něco koukal..
Jinak jmě nechal dneska spát do půl desáté ráno..no unava mě bere,jako přes den ne,ale od osmi večer a pak bych furt spala a spím jak zabitá... :C]]: :one: :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky