Izolace

07.11.2009

Ahoj holky,tak si představte,co nás postihlo. Včera v noci se mnou klepala kosa,měla jsem šílené křeče,od té doby horečky,průjmy,na pohotovosti mi řekli,buď nemocnice,nebo doma izolace a předpisové dezinfikování. Tak tu sedím od rána v ložnici,sama,bez manži,bez mých kluků. :§) :§) :§) Je to strašné,kdyby to chytil Kubík,tak by musel do nemocnice ihned,ani nevědí,co to je,mám chemoterapeutika na 3 dny a jestli se to nezlepší,tak valím do nemocnice na infekční. Naštěstí to ani jeden z mých 3 chlapů nemá,vůbec to nechápu,za posledních 14 dní jsme jedli a pili všechno stejné,nikde jsem nebyla bez nich. Je mi tak smutno,hlavně,když přes dveře slyším kluky,jsou oba dva plačtiví,Kubík nejvíce a nemůžu je ani jít pochovat. Ale pořád si říkám,že je takhle můžu zatím alespoň slyšet,jestli bude muset jeden z nás do nemocnice,tak asi umřu. :§) :§) :§) :§) Holky a měli jste některá něco podobného? Protože mi řekl doktor,že toho je tolik a pořád další přibývají,že to ani nemůžou definovat.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,tak sestřenky malej měl to samé,ale on byl v nemocnici jsou mu 2 roky,tak byl dehydrovanej.
Nikdo jinej to neměl od nich,ale dr říkala,že ted takovejch případu mají hodně.Po 3 dnech je pustili domu.Tak snad to budeš mít dobrý.
Brzo se uzdrav :h:

In reply to by kopretina2

Ahojky,no,doufám hlavně,že to kluci nechytí,doktor říkal,že Páťa by to zvládl,ale Kuba určitě ne. To já bych raději umřela,kdo ví,jestli by mně přijali na infekční s ním,když to mám taky. Doktor taky nebyl právě nadšený,říkal,že bude asi dávat brzy požadavek na spoustu léků Tamiflu.

Veruuuu tak to mě mooooooc mrzí, snad budeš brzy v poho. Vím, že to bolí, ale hlavní je, aby to kluci nechytli a nemuseli do nemocnice. Drž se, budu na tebe myslet.

holka! :\/: To musi byt hrozny byt takhle 'odstrcena'...Ale presne jak pises, alespon ze nemusis byt v nemocnici! Snad to za ty tri dny bude lepsi, abys nemusela do spitalu! Tak hlavu vzhuru, treba si alespon precti nejakou knizku, na kterou jsi nemela do ted cas a uvidis, ono to nejak utece! Drzime pesti!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka