Prosim o zkusenosti z jidel.zidlickou FABULA

07.11.2009

Holky prosim o zkusenosti s touhle zidlickou,nasi ale je 6 mesicu a chtela bych ji pomalu zacit ucit papkat v zidlicce.Prosim o vase zkusenosti jako jestli je stabilni i potom pro vetsi deti atd.Dekuji mnohokrat.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojík, máme ji a stěžovat si na ni nemůžu. Stabilní rozhodně je a vejde se do ní i můj zadek :s:

Koukám že máte stejnou houpačku od FP jako my. A židličku Fábulu máme a jsme 100% spokojeni malé je 18m a zbožňuje ji. Takže určitě doporučujeme :-)
______________________________________________________________________________________________
Mrkněte: http://ceralovi.webnode.cz/na-prodej/ oblečky na zimu za super ceny!!!!

Ahoj, my tedy máme Pintu, ale přijde mi, že se od Fábuly liší jen košíkem dole, pár drobnostmi a cenou. Taky vřele doporučuju. Používáme ji pořád (Jeníkovi bude za pár dní 14m) :a:

Ahojky máme jí taky a je fakt super :one: Můžu jen doporučit.Malé je skoro 17měsíců a furt nám slouží. :\x: :\x: :\x:

Ahojky, tak my jsme židličku dostalo loni k Vánocům to bylo Honzíkovi půl roku a musím říct, že v ní byl nadmíru spokojený, jde polohovat, takže když ještě úplně neseděl, tak jsem to sklopila a on na mně pěkně viděl, když jsem třeba vařila, dala jsem si ho k sobě a on na mně vydržel v klidu koukat a židličku jsme teď zrovna nedávno prodali malýmu je 16 měsíců a teď už baští u svého malého stolečku a ještě jsem koupila tu židličku z ikei hlavně proto, že si malýho už občas berou babičky a tahle jde lehce složit, tak židlička jezdí s ním, ale FÁBULU můžu jen doporučit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka