Tandemový seskok

07.11.2009

Ahojte všichni, chci se zeptat-vím, že to tu nepatří, ale rozebírá se tu tak nějak od všeho trochu.Chtěla bych dát svému miláčkovi jako dárek tandemový seskok pradákem.Moje otázka zní.Máte některá zkušenosti?Není už na seskoky zima?Záleží na počasí???
Narozky má 18.prosince, pak jsou Vánoce a svátek má 30prosince.Tak bych mu to možná dala už teď.
Díky za přízpěvky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jééé... já bych si tááák chtěla skočit :s: ! Určitě je to skvělej nápad, poukázka má dlouhou platnost, manža bude mít radost :-)
Tohle je můj sen, si skočit tandem, ale nikdo mi to nechce nadělit, že se o mě bojej :s: ! Přítel říkal, že by musel běhat pod padákem s rozevřenou náručí, kdybych náhodou začla padat, aby mě chytil :///:

Jéé já dala tandemový seskok manželovi k 33.narozeninám je prosincovej a tak si na seskok počkal do jara. Já seskok koupila v Příbrami a tam ani v zimě neskáčou. Koukni na stránky té firmy u které chceš seskok koupit a uvidíš. jinak to byl prý super dárek :-)
______________________________________________________________________________________________
Mrkněte: http://ceralovi.webnode.cz/na-prodej/ oblečky na zimu za super ceny!!!!

In reply to by lucisek

Ahojky, no příteli bude 32 taky v prosinci a koupím mu to taky do Příbrami ;) Platnost poukazu je do dubna, takže si skákne v dubnu.Bude to ten nejlepší dárek a už teď se těším na jeho reakci :///: :s: :a:

In reply to by kabatka

se bat,zalezi u koho koupis,nekaje firmy poukazy prodlouzi jine bohuzel ne,takze i kdyz nebude do dubne pocasi,tak si urcite skoci,zazitek je ohromny,doporucuji DVD,je to zazitek manza se rad pohlubi pred lidma a za cas si to urcite rad pusti,je k tomu video i muzika,takze pekny darek.Jinak nikdy si nekupuj handkameru,v PB se to teda vubec nedela,ale kdyby si nahodou sla jinam,protoze na ty kamere vidis jen oblicej a nic jineho.Koukali jsi na fotecky,na tech www.tandemy.cz i je nejake video s tim vozickarem se zapisem do knihy rekordu,tak se jukni

In reply to by krevetka

Jojo, koukala jsem na všechno a fakt super.Nemůžu se dočkat.Takže už aby to bylo.Jinak přítel se toho dovtípil, protože jsem musela smazat mailíka a byla jsem tajemná, jak hrad v Karpatech, ale jakmile slyšel v rádiu reklamu na tandem, tak mi napsal sms.,,A budeš se mě koukat, jak budu skákat?"Má hold moudrou makovici... 8) Ale nemá rád překvápka a teď se bude těšít déle.

In reply to by kabatka

Určitě bude! Také jsem se těšila na jeho reakci :-) V Příbrami to bylo super i pro mně :-) Sedla jsem si na deku na trávu s naší fenkou a jejím štěňátkem a v té době už jsem byla těhotná, ale ještě jsem to nevěděla jistě :-)
______________________________________________________________________________________________
Mrkněte: http://ceralovi.webnode.cz/na-prodej/ oblečky na holčičku vel. 56, 62, 68, 74, 80 za super ceny!!!!

In reply to by lucisek

a byl to opravdu super zážitek. Doporučuji i jako dárek, skáčou i děti (ke svým narozeninám), také i starší lidé apod. Ale každý by sám dobrovolně toto nepodstoupil, raději bych tu skutečnost s případným obdarovaným předem probrala, zda by měl zájem a nebál se. Sice je zde určité riziko než když zůstaneš sedět doma, ale tandem je dle mě bezpečný, když záš reference tandempilota. Na počasí hodně záleží- já jsem tehdy skákala v srpnu a paráda- užila jsem si tz. volný pád (i když se přímo o volný pád nejedná- jistí tě malý padák). Také mě pilot nechal tahat za špagáty a dělat spirály, jenže to se rychleji blížíš dolů a to je škoda.

Skákala jsem v září 05. Bylo to nádherný, jako dárek je to úplně super nápad, jestli teda nemá přítel strach z výšek :s: :s: :s:
Na počasí záleží a jak už psaly holky, sice má všechno teď v prosinci, ale seskok mu můžeš koupit i na jaro, to si to víc užije a hlavně se bude mít na co těšit. :\x:

In reply to by prdada

To jo teda, občas si pustím to DVD seskoku a zase se vrátím zpátky tam nahoru. :c:
Šla bych hned znova, nádherný to bylo. Skákali jsme někde za Brnem v Kunovicích, bylo krásný počasí. Chtěla jsem to koupit příteli, ale má neskočil by, vím to. Někdo na to prostě není :P

In reply to by Martta

bylo fakt nádherně,ale skákala jsem v Berouně.A první co jsem po přistání a přisednutí kulek instuktorovi řekla EŠTĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ!!!! JO A INSTRUKTOR SE JMENOVAL PTÁČEK,TAK TO JSEM SE NEBÁLA

In reply to by Martta

kameramana a natočení DVD, raději propila s padáčníky večer v hangáru- hospodě na letišti :s: . Proti gustu žádný dišputát, ale já bych se už mockrát asi doma na to videjko nedívala.

In reply to by bobika

No vidíš. My jeli na otočku z M. Lázní, skočili jsme si a jeli jsme zase hned zpátky. Takže na nějakou párty nebylo kdy. Nás stál stál seskok 1500,- i s DVD s fotkama, takže neber to za ty penízky ;) Zařizoval to kamarádky přítel. Pravda, nečumím na to denně, ale tak jednou za rok, když vzpomínáme, nebo to chce někdo vidět, to vytáhnu. Hlavně jsem to musela pustit našim a babi, aby věřili, že nekecám, že jsem fakt skákala ;)

Taky bych to nechala na teplo. Já skákala v srpnu a bylo to naprosto super. Je zapotřebí, aby bylo jasno, jinak uvidí prd a to je škoda. Nááááádhernej zážitek. Skočila bych znovu!

ahojky...ted bych ti to určitě už nedporučovala...je zima a tolik si to neužije.... nahoře bude zima jak v ...... . Přítel letěl v březnu a málem mu upadly prsty u rukou :-) a ještě k tomu je tes strašně oblečno, takže vůbec neuvií na zem, což je to nejkrásnější....

Ahojky, já sama jsem skákala, bylo to naprosto fantastický. Prosinec je na to podle mě už dost nevhodnej termín. Pokud zaplatíš dárkový poukaz, většinou mají dlouhou platnost-záleží na domluvě. Jaro bude podle mě mnohem lepší. Tak přeju příjemný zážitek, je to nezapomenutelný
Tady jsou stránky, od kterých jsem byla já http://para.actionpro.cz/

In reply to by krevetka

Měla jsem skákat na letišti v Plzni - Líních, nakonec ve Staňkově na leteckým dnu. V těch Líních zrovna byly dva úrazy-nováčkové, takže to zrušili.
Stálo to kolem 4 tisíc s kamerou...

Já jsem to taky chtěla dát mamce jako dárek ale poslední dobou více píšou o neštastných seskocích kdy se třeba neotevřel padák apod.Mám strach......

já myslím, že na takovýhle věci se dávají poukázky, kde není konkrétní termín realizace ale jen určité období, ve kterém si termín s firmou musí domluvit

ahoj tandem bych niksy neskákala když už tak sama u tandemového seskoku podepisujes papir ze kdyz se bude neco dít tak ten co s tebou skáče tak že te odpoutá aby zachranil sám sebe.

hihi to zmrzne,já skákala v září bylo krásně,ale nahoře ve čtyřechtisících metrech bylo mínus pět,kosa.Ty koupíš poukaz a ten má platnost asi půl roku,neboj

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a to skace pro paraklub nebo pro skyservice nebo Honzu Bartose,protoze to jmeno mi nic nerika

In reply to by kabatka

skace se i v Plzni,ale tam je to samy amater a nikdy bych tam neskakala.Jinak tady uz sezony konci,dnes se jeste udelalo 9skoku,ale mozna to byl posledni vikend.Zacina se zase zacatkem brezna,platnost kuponu je jeden rok a je prenosny.V pripade,ze by se pocasi jeste umoudrilo,bude se jeste skakat,obcas se skace i na silvestra,zalezi na pocasi nesmi byt jen silny vitr a inverze,jinak je to uplne jedno.Clovek v ty euforii zimu nevnima,tech lidi tam bylo tisice a nikdo si nikdy na zimu nestezoval,to ji treba doslo az doma,ale na miste ne,jelikoz maji plnou hlavu zazitku.I v lete se vzduch ve 4km pohybuje kolem nuly i pod nulou,takze vylozene teplo neni nekdy,jenze ta minuta volneho padu je tak rychla,ze za tu dobu clovek rozhodne nezrmzne )))

In reply to by krevetka

Já sem to v Plzni ani nikde nenašla, tak právě proto.Sjížděla jsem internet a ta Příbram mi příjde nejlepší.Tak já počkám do jara.Snad vydržím mlčet, aby to bylo překvápko.Díky moc za informace.Moc jsi mi pomohla :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka