Dlouho jsem tu nebyla

07.11.2009

Dlouho jsem tu nebyla,tak se pročítám starýma příspěvkama a koukám jak blázen....Moc moc gratuluju holčinám které objevily na testíku druhou čárku a přeji jim hodně štěstíčka a hlavně at jim to výjde a dávají na sebe a to štěstí co nosíjou pod srdíčkem velký pozor.A nám SNAŽILKÁM,přeju pevné nervy a hodně zdaru!!!

Ahojky Zuzi, a jak jsi na tom ty??
No, ty pevné nervy potřebujeme, je to dřina :00: Jak dlouho se snažíte? My jdem na 7. měsíc. MS mi teď končí.. Takže hurááá do dalšího boje :one:

In reply to by LillaX

Ahojky,já jsem dnes 24 DC ale žádné příznaky nemá dnes jsem objevila špinavý hlen,takže se mrcha dere na svět.Jinak prášky jsem vysadila v únoru abych se vyčistila,dokonce jsem přestala kouřit ale to už je delší doba a ted tomu necháváme volný průběh ale stejně každý měsíc čekám a plaším co se bude dít a ono pořád nic.Ale věřme taky se dočkáme

In reply to by ZuzindaH

Juu, tak to na tebe budu myslet, ať to špinění je zahnizďování a žádná mrcha! :one: No, musíme vydržet a pak to bude stát za to a aspoň si víc uvědomíme, co čekáme za poklad :qu:

In reply to by LillaX

Děkuji ale nevěřím tomu,to se mrcha rozjede,tomu věřím.Tím,že jsem tento měsíc začala v nové práci,tak si to tak nějak nepřipouštím ale jsi zlatíčko,děkuji.Taky na tebe budu myslet a čekat že tentokrát nahlásíš dvě čárky.pa pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka