ahooooj

18.01.2008

tak jsem si byla dneska koupit tu podprdu, jedna je taková obyčejná bez kostic za 270,- a druhou jsem si vzala s kosticí a krajkou za 600,-, takže ta byla drahá na to, že vypadá jak pro bábičky, za ty prachy bych si koupila radši nějaký krásný prádlo, ale co už. Když je to potřeba a ještě ty prsa v tom vypadaj nějak divně :( . Dneska jsem říkala mamině a ségře, že už se nemůžu dočkat až se večer přihlásím, je to jak droga a prej máme spolek bubnů :///: , jsou fakt drzý.

maj hezký prádlo, kupovala jsem si tam na svatbu a nechala sem za to 1500, akorát podprdu sem od tý doby neměla :(

In reply to by gabula

mám tam odtaď většinu (tedy kromě sportovního, to má zbytečně předražený) a nemůžu si stěžovat.....a na svatbu jsem si tam taky koupila :-)....měla jeden den, vyprala, úhledně složila a mám to doma v šuplíku, snad na to někdy ještě dojde

jooo, tak to je super, že jsme ze stejnýho a kde jsi byla nakupovat? Já v oáze, je tam pěkně ukecaná prodavačka, tak jsme tam strávily přes půl hodiny jen kecáním, taky je čerstvá mamina, tak mi vyprávěla zážitky :s:

In reply to by gabula

tak s tou jsem klábosila někdy na konci listopadu :s: ta je výborná. byla jsem u Hany, mám tam známou, tak jsem jí šla udělat kšefty, ale do Oázy půjdu ještě pro sportovní, ať mám co střídat :-)

taky jsem si byla kupovat podprdu :-) a vyhlrála za 6OO,-, je pohodlnější. ale doufám, že už mi prsiska neporostou, protože větší padáky si nedovedu představit :s:
jinak jsem koukala, že jsme ze stejného městečka :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka