ANKETKA-včeličky i ostatní těhulky i maminky

07.11.2009

Ahojky všem,chtěla jsem se zeptat v jaké ploze máte nyní mimíska a popř kdy se otočil.jak má být(hlavičkou dolů).

Můj brouček byl na poslední kontrole hlavičkou dolů, ale zatím se v bříšku dost mele a polohy mění často. Nejlepší to je když mě kope jak na pravém boku, tak na levém boku, to se asi protahuje.

mám extrémně čilé dítko, každou chvilku má jinou polohu, většinou má hlavičku na pravém boku, ale má asi ještě hodně prostoru, protože se opravdu hodně točí a poskakuje a teda spíš bych řekla, že kope do močáku, takže většinou je spíš zadečkem dole nebo je napříč...

tak mě se provedla otočka někdy v 28.týdnu..zhruba, protože začaly být jenom jinak znát pohyby.. kopání od boxu se dá přeci jen rozlišit, ale mě nedošlo že to bylo otočením, takže nám to potvrdil až doktor ve 29.týdnu. Teď jsem 33+4 a v úterý se dozvím jestli je tomu stále tak je :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak na ultrazvuku ve 20tt jsme meli hlavu nalevo a nozky napravo trochu níž,ale často mění polohu

Ahojky,tak já ještě tak nějak nepoznam,jakou polohu malej má,ale vzdycky si to tak nějak myslim.Jsem 24+3tt

Ahojky, mě osobně přijde že se každou chvíli otáčí ale naposledy jsem ho měla takto : hlavička na levém boku a nožička na pravém boku :) asi proto nemám žádné bříško ale vypadám jak kdybych spolkla kotvu :*[]:

In reply to by Marcelka01

:one: já už se asi do porodu nevyspím, když už konečně zaberu já, tak se malý probere a začne do mě bušit a co se týče poloh na spaní tak už mi došla fantazie :00: na břichu to nejde, na zádech neusnu, jak si lehnu na bok tak jako bych řekla začni kopat :c: hrůza hrůza

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jako já už fakt nevím...rady o podkládání apod. u mě fakt nefungujou a jinak nevim...asi spat nebudem.Ale konec unora je ještě daleko :§)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A to je prosím to nejkrásnější období v životě :) do 3 měsíce jen při pohledu na jídlo :sick: pak začneš kynout a ve výsledku jsi jak vorvaň a nemůžeš ani spát :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky