Pohyby

07.11.2009

Ahojte holky chtela jsem se zeptat jak to mate s pohybama?Me zacli v pulce 17tt a byli silne a rekla bych celodenni nejvic ranko a vecer kopal malej ostosest az mi skakalo brisko,ale posledni 2dny je to slabota jen se tam tak malinkato zachveje nebo lehce kopne a to tak jednou ci dvakrat rano a vecer,je to normalni??Ze ze zacatku byl tak aktivni a ted nic??Diky za komentare,jsem z toho zas trosku nervozni...

Holky tak vam dik za vase prispevky mate pravdu vse je jiste ok,malej se mi tam vecer zase vrtel ostosest a dneska poranu taky :qu: asi holt je nekdy linejsi nekdy zase cilejsi,tak se opatrujte a pohladte brisenka a uzivejte si tehulkovani, :qu: :qu: :qu: :a:

:a: Ahoj,mně se taky malej vrtí nejvíc večer,ale včera jsem ho skoro necítila,asi byl nějaký unavený,nebo co :00: .A dneska od rána se taky moc neozývá,sem tam ťuknutí.Já myslím,že když se občas trošku pohne a cítíš to,nemusíš se stresovat,holt asi nemůžou pořád řádit,taky si musí odpočinout.Určitě to bude v pořádku,uvidíš :a:

ahojda ja pohyby citim od 18t ale byli slabe,jen jak kbdyz mi tam plave mala rybicka.Zato ted jsou silne jsem ve 24t,ale poradne si to spartnerem uzivame,hlavne kdyz mi partner polozi ruku na brisko tak se malej muze u hybat :qu:

Já pohyby cítím od 16tt a teď jsem na začátku 22tt ,tak už je cítím docela pravidelně asi co 2h. I když má i den, kdy se mi neozve skoro vůbec :#o: , nebo to já když jsem v pohybu tak nepoznám. Aktivnější je hlavně když já jsem v klidu, takže když mám pocit, že jsem ho dlouho necítila, tak si lehnu a většinou se malý za pár minut zavrtí. Ale hodně záleží i na tom, v jaké je prcek poloze. Zrovna včera jsem četla že kolem toho 20-24tt je normální cítit pohyby i jen 2x denně :h: .

Tak dekuju holky mate asi pravdu,asi zase plasim zbytecne ale je mi divny ze celou dobu se tak hybal a vrtel a ted jen tak malo a dokonce ted sem lezela asi 3hodky a nic tak snad vecer,tak se opatrujte a papapa

Ahoj, mě začaly pohyby až tento týden (21tt). Už jsem se taky obávala, ale nakonec to přišlo. Přes den o něm taky skoro nevím, jen večer, to je ve svým živlu, ikdyž každý ten to je taky jiný, někdy kope víc, někdy méně, asi to tak má být. Tak se neboj :#~:

Ahojík, taky přes den prdolku moc necitím, max když sedím u PC tak někdy, ale jinak v pohybu ne .Jsem 20 týden a nejvíc kope večer a hodně brzo ráno.
A dá se říct, když si lehnu tak se sem tam ozve.Myslím, že to je normální, ale taky se někdy bojím, úplně Tě chápu.

ahojky, tak mě malý kope hlavně večer, přes den skoro vůbec...ono se říká,že přes den, když chodíš a prostě se hýbeš, že mimčo pohyb uspává (kolébá ho to), a večer až když si konečně po celém dni lehneš teprve ožije..u mě teda na stopro, protože kvůli tomu dost pozdě usínám...ale co nadělám...lepší už to nebude...být tebou tak nemám strach...možná si prostě našel polohu, která mu vyhovuje a nemá potřebu se moc vrtět a otáčet...neměj strach, má se určo dobře...papa

mě prďata ožívají hlavně večer, přes den asi spinkají, ráno, když vstávám, tak dávají o sobě taky vědět, ale přes ten den taky o nich skoro nevim. Neboj se, bude to v pořádku, lumpík už je taky větší, třeba už tam nemá tolik místa, tak si hoví.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka