je to v pr**li

07.11.2009

Tak ted jsem přišla z ambulance,na ultrazvuku nic v krvi taky nic.prej když nešpinim tak v sobě zárodek ještě mám.Dostala jsem injekci na vyvolání MS a s tim by to mělo odejít plus s první vložkou k doktorce na gyndu na kontrolu.Holky já jsem hotová...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Taky jsem byla podobný případ. Na UZ nic, pak mi dali injekci AGOLUTIN na vyvolání MS a za 14 dní jsem tam klusala s tím, že jsem to nedostala, tak mi odebrali krev a už jsem měla zvýšené HCG (to jsem byla v 5. tt ), ale na ultrazvuku to nebylo taky moc viditelný, až za týden už to bylo lepší. No a teď jsem v 36. týdnu. Držím palce, ať to dobře dopadne, jako nám.

Ahojky. to je mi moc líto :\/: Tak třeba to ještě bude v pohodě a dopadne to dobře. A když ne, tak to vyjde třeba příště. my jsme přišli o miminko, v 10tt. hrozně jsem to obrečela, manža taky. už je to dlouho , ale občas si vzpomenu. moc ti držím pěstičky, aby to mělo šťastný konec.

To mě taky moc mrzí. To zklamání je obrovský. Nám to taky poprvé nevyšlo. Doktor mi říkal, ať se nestresuju, že ten první samovolnej potrat je běžnej a je to, jako když pohnojíš zahrádku. A měl pravdu. Hned za 1/2 roku jsme to zase zkusili a teď už máme Elišku.Tak neboj, příště už to půjde bez problémů :)

Tak to je mi líto. Já chodila na uz po týdnu a pořád tam nic vidět nebylo, menstruace už tři týdny nikde. A teprve pak, mi z krve vyšlo, že mám lehce zvýšený hcg a pak se na uz ukázalo, že jsem v tom. Taky jsem dostala injekci na vyvolání. Doktorka řekla, že pokud jsem těhotná, nepotratím a pokud nejsem, tak přijde menstruace, no a ted končím 28 tt. Tak to nevzdávej, někdy je to trochu zamotanější, než se prcek ukáže. Držím palce, aby to co nejdřív vyšlo. tereza.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka