výtoky

07.11.2009

ahoj holky, od začátku těhu trpim na výtoky a mykozy, ale dneska ráno, když jsem vstávala, tak jsem na papíře měla, po malý, takový průsvitný hlen. Od tý doby zase nic, může to být z toho, že jsem trochu nastydlá nebo tak něco? Nemůže to být třeba ta hlenová zátka, že ne? Jo, na tu mykozu mám takovou mastičku a trochu zavádím i dovnitř, ale tohle se mi stalo poprvé. Děkuju za každou odpověď :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

buď v klidu,tohle je úplně normální. Hlenovou zátku poznáš tak,že to vypadá jako "sopl",jde toho většinou víc,je to jako rosol. Ale ještě na to máš čas ;) S těma výtokama to je na houby, ale má to každá těhulka, někdy víc,jindy míň. Já to teď mám taky,sice ne mykozy,jen výtoky a doktorka říkala,že to je v pořádku, v těhu se to produkuje víc.

In reply to by pet-be

takže, je to v poho, jo? Prostě hlen, twe, já už bych porodila, až bych brečela, prďata mi dávaj zabrat. Břicho mám napnutý, čekám jenom, kdy rupne. Bylas v tý Kadani? Já nakonec asi kvůli klukům pojedu do Mostu, maj tam perfektně vybavenou dětskou jipku. V Kadani jsou prej děti až od dvou kil, takže by mi je stejně odvezli do Mostu. Co ty, jak se cejtíš?

In reply to by monies

ale moje doktorka je z Kadaně, tady má jen ordinaci, tak říkala, že mě stejně zavře po 35tt,preventivně ikdyž nebudu mít žádný problémy. No teď prý kdyby mě to chytlo,tak mám jet rovnou do Ústí nebo do Mostu,protože z CV by mě stejně odvezli. JInak mě je fajn, když nepočítám kyčle a záda, chodím shrbená jak mě to vše už táhne dolů, mám 13 kilo nahoře, paráda :) kéž by mi něco zůstalo. V zimě si taky užiju, už teď nezapnu žádnou bundu. Jsem zvědavá kam až porosteme viď? Myslím,že do termínu nevydržíme ani jedna, ale aspoň co nejdýl se snažit prcky udržet. Už se to krátí, to nějak doklepeme, hlavně buď v klidu. Já už mám taky klidovej režim, začalo mi tvrdnout břicho, naštěstí jen trochu, ale nesmím nic tahat, hm povídej to Anetce :s: Jo a stím palšením, je lepší plašit než něco podceňovat, tak buď v klídku, s těma výtokama to je fakt ok.

In reply to by pet-be

doktorka prosí, ať vydržím aspoň do 28tt, nejlépe do 32tt, když to bude dýl, tím líp, ale nevim, nevim. Já jsem zatim ještě 4 kila v minusu, ale břicho mám teda obrovský, mrkni mi do blogu, zrovna nedávno jsem dávala fotky. A ty kyčle, to mi povídej, to je bolest jak sviňa. Co kočárek, už máš?

In reply to by monies

čím dýl budou kluci u tebe tím líp,je fakt,že je už ve 28tt zachrání v pohodě, právě v tom Mostě nebo v Ústí. Na bříško jsem mrkla, máš ho nádherný :k: já ho mám takový do špičky, mrkni u mě, je focený v 24tt, v týdnu dodám teď ve 28tt. Kočárek mám vyhlídlej, ale teď vůbec nestíhám, vyběháváme koupi a prodej bytu a před vánocema snad budeme přestěhovaný, to budu s holkama nějakou dobu u mamky, stěhovat nehodlám :///:

In reply to by pet-be

stěhování taky čeká, ale furt to nějak to naše družstvo protahuje, nedovedu si představit, že bysme byli v tom našem 1+1, k tomu kočka a pes. Hrůza. Bříšenko máš taky pěkný, to jsme vorvani, co? My se furt rozhodujem, jestli kočárek za sebou nebo vedle sebe, ale asi vyhraje ten vedle sebe. Sice se nikam nevlezem, ale zase mi přijde, že když jsou za sebou, tak to druhý miminko prd vidí a já bych na něj taky pořádně neviděla. Tak uvidíme.

In reply to by monies

je to na pytel, přijde mi,že není takový výběr jako pro jedno mimi. My chceme ten za sebou kvůli tomu, ono záleží i na penězích. Musíme na fofr sehnat i větší auto, docela to chci mít už za sebou, jsou to starosti. Už máte teda byt vyhlídlý? Jestli chceš,jsem na icq tak můžem pokecat i tam.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to jsi mě uklidnila, já už pomalu balila tašku, děkuju, jsem plašan

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka