kojenecké oblečení

07.11.2009

ahoj hloky, nemáte některá zkušenost s obchůdkem kojenecke-obleceni.eu????

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já tam kupovala postýlku i matraci, nějaké dupačky a capáčky a přišlo to asi 3 dny po objednání. Takže žádný problém a pěkný věci. Pokud budeš chtít, tak mám do 23.11. slevu 10%, stačí jen do objednávky napsat č. kódu. Pokud máš zájem, tak sem napiš mailovku a já ti ten kód pošlu. Tuto slevu může využít kdokoliv.

In reply to by Mishaak

Ahoj Mishaaku, jsi hodná děkuju za nabídku.Budeme tam nakupovat s kamarádkou dohromady, takže nevím jestli to stihneme do toho 23.Bydlíme totiž každá jinde a nevím kdy a jak se dohodneme víš :j) .A můžu se tě zeptat jakou matraci jsi tam kupovala??Chtěla bych tu kokos-molitan(9 cm) za 499,- tak by mě zajímalo jaká je.děkuju.papa

In reply to by smutnicka

Já si kupovala matraci molitan-kokos za 329,- Kč (1 cm kokos, 5 cm molitan). Hned jsem ten potah sundala a vyprala (pak jsem raději ten potah ještě jednou prošila, protože jsem se bála, že by se časem páral) a ty vrstvy molitan a kokos jsou zvlášť , dají se oddělit. Přijde mi v pohodě, vyzkoušíme až tak za měsíc, až se nám mimčo narodí. Taky si myslím, že ty matrace tady vyjdou levně.
Uvidíš s tím kuponem, kód jsem ti už napsala do osobní zprávy, buď to využiješ nebo ne. Já už mám asi tak všechno, tak nic zatím kupovat nebudu. Jinak myslím, že při nákupu nad 1000,- mají dopravu zdarma.
Měj se a pěkný nákup. Míša

In reply to by Mishaak

Jj nad 1000,-mají dopravu zdarma.Už jsem ti odepsala.Tak jo půjdu i do té matrace.
Ještě jednou ti děkuju a měj se krásně a opatruj se máš to už za pár viď :) .Tak ať je všechno v pořádku.
To já si ještě nějakej ten pátek na miminko počkám, ale docela to utíká.Od včera víme, že to bude holčička, tu jsem si moc přála.Hlavní je, že je vše ok.
Měj se.Papa Míša

ahoj smutnicko, já jsem tam kupovala věcičky pro malou, jsou mooooc hezké, relativně levné ale hlavně vše kvalitní. Jediné co mě zklamalo jsou ty kojenecké lahve, mají savičky z levné gumy,ale podle toho je i jejich cena, takže asi tak.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka