vy co máte ČESKOU PRůMYSLOVOU POJISTOVNU,proplatili vam ted uctenky?ja už přes měsíc marně čekám

05.11.2009

slučujou se,a trvá jimto jak ....:))

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, me penizky prisly minuly tyden ;) Ale je fakt, ze jsem mela koupeno jen podle toho seznamu :dance:

Psala jsem na pojišťovnu někdy v září a říkala, abych tu účtenku stihla poslat do konce září, takže asi jak píšete, už to nejde.

takto od ledna menim pojistovnu to co nabuzeji ted je uplne k ho...a navic to co propalceli predtim kase,prikrmy,tam stejne nemaji ted na proplacnei,tak ..nic pro nas

Ahojky, tak jsem si to taky ted byla zjištovat a bohuže, od října tohoto roku opravdu proplácí jen nějaké léky pro mimi a vitamíny, obsah produktů, které proplácí najdeš na jejich stránkách. Pokud máš ale paragony vystavené do konce září, tak máš nárok na proplacení veškerých produktů, které propláceli podle původních pravidel a to např. autosedačku, pleny, teploměr,odsávčku,cumle, atd. Já to vyřešila jednoduše, když jsem zjistila, jak to krouhli, tak jsem si nechala vystavit v lékarně paragon se zpětným datumem. Lékarna z toho má kšeft takže nebyl problém. Rovnou jsem si nakoupila věci za 3000 kč, na pobočce pojištovny na to neříkala vůbec nic, tak snad penízky dojdou. Akorát říkala, že je vše v pořádku. Tak zatím pa

In reply to by Margee

Klikni sem na odka http://www.cpzp.cz/main/clanek.php?id=2739
a jed na této stránce kousek dolů až tam bude- Manažerka svého mateřství,NA TO KLIKNI no a ještě kousek pod tím, je Možnosti čerpání- a hned pod ním je modrý odkaz- produkty zakoupené v lékárnách a prodejnách zdravotnických potřeb: a na to už stačí jen kliknkout, je to na otevření. Snad jsem to napsala dobře a pochopíš to. Pa

In reply to by tehnoikstreeme.go

Já jsem si právě že psala přímo na tu pojištovnu a tam mi paní z pojištovny napsala, že díky tomu že se sloučili s HZP, tak že museli udělat změny a tudíž všechno to, co předtím propláceli již neproplácí. A přímo na těch jejich stránkách je ten seznam, co proplácí. Tudíž kaše, příkrmy, přesnídávky atd. z lékárny již neproplácí. Docela mě to naštvalo že to takhle ochudili.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

JJ taky mě to dost vytočilo, když jsem si to zjištovala, máš pravdu, nikretový tablety-to proplácet budou ale potřebnější věci pro mimi-to ne. Když jsem na tu pojištovnu psala, tak jsem paní skoro vynadala/i když vím že za to nemůže/ a taky jsem ji psala, jak můžu 4500 kč využít na kapky a případné léky pro mimi, jakobych je měla kupovat každý týden.!! Prostě to po...... musíme doufat, že to zase nějak změní, jelikož naštvaných maminek i těch budoucích je určitě více.

In reply to by an.andy

nejde tamposlat nějakou úetivi nespokojenosti,clovek zmeni pojistvnu aby mel vyhody pro mimco,a oni to takhle s prominutím zkur...,a daji do seznamu takvy kraviny,ze to hezky neni,jako i ty caje treba granulovy zadny,plenky nic,presnidavky,kase,mlika,to co je nejdrazsi zkratka skrtly,takze uz neusetri holt mamci vubec na nicem,haj....nemam slov

In reply to by tehnoikstreeme.go

Jediné co můžeme my sami udělat je maximálně poslat nějaký e-mail panu řediteli nebo někomu co takovou blbost vymyslel. Ale pochybuji, že si z toho něco budou dělat. No já jsem zvědavá, jestli mi proplatí ted ten třítisicový nákup, co jsem jim tam minulý týden donesla.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

JJ musíš něco koupit a pak donest nebo zaslat paragony a oni ti pošlou peníze. Jak se dostaneš na seznam, co proplácí je tu už v příspěvku tak se mrkni. Jsou to převážně léky pro mimi a vitamíny pro těh.

In reply to by an.andy

ahojky,a aniautosedacka nic,a chci se zeotat,prej mam do konce roku uz jen 200z te manazerky,coz jsme rada,jak to ted sleduju,ze jsme to stacila vyuzit,no..ale jestli s eproplaci autosedacka?od 9-36kg,ze bych koupila po novym roc a jestli je ten prispevek kazdej rok ta manazerka ty 4500?

In reply to by tehnoikstreeme.go

ahoj, právě že už ani tu autosedačku neproplácí. Jak píšu, jsou tam jen nějaké léky a mastičky pro mimi a vit. pro těhotné. A ten příspěvek můžeš využít jen jednou na každé dítě. Takže pokud už ho máš vyčerpaný na jednom dítěti, tak už příští rok nemáš nárok, jen na to, co ti tam zbylo. Pa

In reply to by tehnoikstreeme.go

Na autosedačky už nepřispívají...a navíc, pokud ho jednou vyčerpáš, tak už na jinou částku nemáš nárok ;) To by to asi brzy pojišťovna mohla zabalit, kdyby se to opakovalo pořád dokola :) Navíc jsem psala paní na pojišťovnu a ta mi odepsala, že se balíčky v poj. schvalují na každý rok zvlášť, takže není jisté, zda bude Manažerka mateřství fungovat i příští rok.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak chlap asi nebude mít nárok na čerpání příspěvku Manažerky mateřství ne??? A pokud jsi byla hutnická, je možné, že to máš jinak..to je pak příspěvek jen těch 1500.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No a když se slučovaly pojištovny, tak už jsi měla mimi? Ono to právě pak po porodu je jen těch 1500.

In reply to by Neninka.Mazlinka

Ahojky, ja jsem byla hutnicka,malej se mi narodil v cervnu,a mam narok na 4500kc:)) nevim, kdy se presne slucovaly pojistovny:) Ale ted jsem dala nakup na pojistovnu, tedy presne podle toho seznamu, tak jsem zvedava, kdy mi to proplati, pani rikala do 14 dnů:)

Holky mám prosbu - o jakém proplácení tu mluvíte? Já mám tuto pojišťovnu taky, ale nikdy jsem o tomto neslyšela...díky za rady...:)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Aha a mohla by jsi mi prosím písnout jakej je přesně postup...? A teda u nás ještě ke všemu není pobočka...

ta průmyslová je 205??? jak sloučili českou národní a něco???
já jí mám taky a ještě mi tam zbývá asi 2500,--, chci jim tam donést účtenku z autosedačky. mamka říkala, že to budou platit stále, tak uvidím..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je blbost,me rikala baba ze s enic nemeni,akoratze se cnzo spojila s tou hutnickou,mze se jen rusi plavani ten trista korunovej prispevek,ale jinak vse z lekarny co si koupis pri manazer e materstvi tom programu proplaci

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka