Poradíte??? Už si nevím rady, ale vůbec to sem nepatří!

07.11.2009

Ahojík všem :a:
Holky vůbec to sem nepatří, ale možná mi některá z Vás poradí. Jsem nasraná, už dlouhou dobu jsem se to snažila řešit po svém, ale dále ze sebe dělat otroka holubům nenechám :n: :spid:
O co jde, pro některé to asi bude blbost, ale už si nevím rady. Jde o to že bydlíme V Ostravě-Porubě, porubačky možná můj problém znají, a máme tady přemnožené holuby.
Bydlíme v 5 patře a nad oknem máme okrasnou římsu, pokud se tomu ted okrasná římsa dá říct :spid: a problém je v tom, že nám tam usedají holuby a kalí mi přímo na okap, a zahrádku kterou tam máme.Moje každodení práce, abych nevypadala jak prase před sousedkama je že umývám okna a drhnu trus :spid: :spid: :spid: už mi to fakt leze na mozek, protože to je na denním pořádku.Jenom co ráno vstanu tak vidím bílé okna od trusu a fakt na mě jdou amoky zuřivosti :spid: Už jsme chtěli koupit nějakého jestřába nebo velkého ptáka, kterého by se báli, ale problém je v tom jak ho tam dát.Nebudu přece hnát manžela aby lezl z 5 patra nad okno.Já fakt nevím :( Máme byt RPG a nejsem si úplně jistá, jestli se tím vůbec budou zabývat,jenom co tohle dopíšu tak jim budu psát mail, protože tohle se už vážně nedá.Snad se mi nevysmějí. :n:
Ostatní májí za okny sušáky z prádlem a my tam máme kupu hoven..už to nejde jinak nazvat...do prkýnka :spid:
Holky nemáte s tím některá zkušenost, našla jsem firmu, která se tím zabývá, ale zase platit to z vlastní kapsy je blbost, když to jsou byty RPG. Nebo se pletu???http://www.deratizace-dezinsekce-dezinfekce.com/fotografie/117759376061…
tady je foto jak asi vypadá náš barák....chjoo snad mě někdo pochopí...

Kliknutím vložíte smajlíky:

ani nejsem z Poruby ani nemáme nad náma okrasnou římsu sedaj a se... nám přímo na balkóně hajzlíci :spid:
nikdy dřív jsme s nima problém neměli, nastěhovali se v době, kdy jsme tu čtvrt roku nebydleli, protože nám dělali zateplení na baráku a to se tu fakt nedalo být (naštěstí nám poskytli azyl naši), zjevně si zvykli na to, že je tu nikdo nerušil. CD se nebojej, pomáhá jedině, když je majznu smetákem :(

Ahojky. Já bydlela u kamarádky na sídlišti a bylo to teda děs a hrůza, takže vim o čem mluvíš, když byl byt s balkonem tak to rozhodně nebyla výhra protože se stejně nedal používat. Zkoušely jsme tehdy leccos - ty CD, jak ti tu holky radily (bez úspěchu), taky jsme tam dávaly vystřiženýho dravce z papíru za věšenýho na drátě, aby se ve větru mrskal (chvíli zabralo, ale po čase si zvykli) a lepily siluety na okno (bez úspěchu), nakonec jsme zkusily rybářskou síť (sice bylo po holubech na balkoně ale pořád jsi musela hlídat kdy na tebe přilítnou policajti, že týráš zvířata - holub je naprosto blbej tvor a běžně se do sítě zamotal, takže když člověk nebyl bez srdce tak ho pak hodinu vymotával :-)), takže taky nic moc). Nakonec na celým paneláku pomohly až ty bodáky, bohužel. Zkus toho vlastníka domu. Jinak ty bodáky byl jenom drát do kříže, to by takový finance nestálo, horší jak je dostat tam kam potřebuješ.

In reply to by hanka412

Tak vidím že máš taky své zažito :n: to je děs, jak dokáže takový opeřenec znepřijemnit život.Stejně si myslím, že nic jiného než ty bodáky nepomůžou, jenom jestli nám je tady někdo dá. RPG není moc ochotný vlastník :n: tak jsem sama zvědavá jak to dopadne.
Děkují za příspěvek :k:

Ahojky přečetla jsem si jenom tvůj článek tak nevím jestli ti to už někdo neporadil a u nás zabrali zvonkohry ;) ...Kup si třeba tři a pověs je a uvidíš... :a:

In reply to by Karolinka 2.11

Noooo vidíš zvonkohry jsme nezkoušeli, jenom je můžu pověsit maximálně na okraj okna, na tu římsu nedosáhnem, oni právě sedají na tu římsu a ta je hodně nad oknem.
Ale možná ty zvuky je odeženou, to mě nenapadlo.Zkusíme, díky ;)

hele a co stará cd nebo dvd na provázku??? ono se to leskne a já je tím z balkonu vyhnala... řešila jsem to před rokem- měla jsem pořád hnízdo v kočáře, v kolíčkách.. o cukroví nemluvím.... ťuk ťuk teď mám klid

In reply to by Llotta

To už jsme zkoušeli teda sousedka, nevím teda jak je tam dostala,ale uletěla :n: a stejně to moc efekt nemělo posadili se klidně vedle.
Já nevím co to jsou za hajzlíci, ale jsou drzí jak opice, jednou jsem přišla z venku a měla jsem 2 doma :spid: na sporáku samozřejmě hovna...
Potom zase vletěl jeden když jsem byla doma, vyháněla jsem ho smetákem...je to těžké s těma potvorama.Dokonce soused pod náma je střílel ...to zase nemusím. :(

In reply to by Zdenka26

no manžel známé je sestřeloval smetákem, je jich moc, tady je vyhnali z centra, aby jim nesr.... na kašnu a podobně..... lidé si dali sítě na balkóny...... ale co na okna to netuším, šla bych na město nebo majitele domu...máš malé dítě a to jsou největší přenašeči nemocí

In reply to by Llotta

Manžel měl v plánu to řešit v létě, vždycky na zimu je jich tady málo, ale ted né, spíš se tady schovavají před deštěm nebo sněhem.
Ale na léto čekat nebudu, loni v tuto dobu to tak stašné nebylo, dokonce jsem si mohla dát cukroví za okno, ted si tam dám velké houby.
Už jsem psala mail na RPG, jsem zvědavá jestli se ozvou, jestli né tak půjdem přímo na bytové.Jenom jsem to trubka mohla vyfotit, ale ted už ani není co, když jsem to uklidila, jednině jim poslat zahrádku, kterou už nevyčistí ani svatý.

In reply to by Llotta

zítra to vyfotím, stejně mám jak naschvál vybitý foták.Nad hygienou jsem taky uvažovala, s tou na ně půjdu když s tím nic neudělají.
V létě to máme doma, když zafouká vítr a peří taky :n: je to hnus :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkujíí :k:
muslela jsem si postěžovat, jsem ráda že mě chápete. Je to hnus, to máš pravdu, připadám si jak hovádko každý den drhnu hovna z oken.Fakt super zábava :n:
Vidím že máš taky zkušenost, a je to na blití, protože když to nevyčistím tak se mi to tam hromadí...fůůůůj :r:
Je to byt RPG takže by se o to měli postarat, jenom jestli to je jejich věc o to jde, ale měla by být :?
Ty bodáky, dělá právě ta firma kterou jsem našla, sami bychom je tam nedali je to hrozně vysoko.Jsem zvědavá co mi páni s RPG napíšou, jestli vůbec něco napíšou.
Děkujíííí :k:

ahoj, nešlo by někam nad okna zavěsit CDčka? u nás je maj lidi na balkónech a myslim si že to zabírá. Pokud bydlíte v družstevním bytě tak by toto mělo platit družstvo, ale zase na druhou stranu s holubama máte problém vy a ne byty pod váma-opravdu nevim jak se toto řeší. Tak držim palce ať vás holubů zbaví-věřím že to musí být hrozné :a:

In reply to by JaMiOn

Ahojí JaMiOn, právě CD už jsme zkoušeli jsou proti tomu imuní a za nějaký čas byli fuč díky větru. Právě že si na to stěžují jenom sousedi pod náma, bydlíme v takovém tom rohu kde se půli barák, jestli víš jak to myslím, takže to má většinou jenom naše strana, už soused prosil manžela jestli by nedal nějakou stříšku nad okna, ale jak v 5 patře to nejde...nebudu riskovat že spadne :n: nejvíc to právě odneseme my, protože jsme nejblíž té jejich okrasné římse..kurna :spid:
Je to hrozné to mi věř, nejednou jsem je dokonce měla doma, takže i otevřít v létě okno je risk.
Děkují za komentář snad se to brzo vyřeší. :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky