Ahoj

06.11.2009

Ahojky, tak jsem byla v čera v poradně a v pondělí mě čeká cukrovka, jak jsme sledovala tychle stránky tak se tam čeká dvě hodiny?Jinka ještě v tejdnu musim na ultrazvuk scree to vubec nevim co to je za ultrazvuk musela jsme se tam objednat nevíte někdo o tom přibližně něco??Jinak jmse ve 28t!!Děkuji :*[]:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, na test na cukrovku: u nás je to tak, že ráno přijdeš, vemou ti krev, pak ti daj vypít sladkou vodu, mně chutnala, počká se tam hodinu, vemou krev znovu, pak znova hodinu a zase krev a jdeš domů, Ten scree, myslíš asi screening, ale to nevím, u nás se dělá na 32.tt poslední. Je to ten podrobný ultrazvuk, co se dělá ve 12.týdnu a potom ve 20.týdnu, a pak právě v tom 32.týdnu. Jsem taky 28tt a jdu právě za 4týdny

In reply to by Zaneta H

Děkuji za bliší informace nevím sčeho mám větší strach myslim těch vísledku jestli s tý cukrovky nebo s toho ultrazvuku ve čtvrtek budu mít všechni vísledky tak snad to dopadne všechno dobře!Je to moje první těhotenství tak jsme že všeho vykulené už abyc toho drobečka měla venku!!!Ale termín mám až 27.1.2010!!!Jinak nevíme co čekáme!!Doufám že ten screening se neplatí ale to už je to nejmenší!!! :*[]:

In reply to by Maca

Není za co, já jsem taky těhotná poprvé a termín máme 31.1. 2010. Cukrovku těhotenskou mám, takže trapárna :). Ale nic hrozného to není, jen držíš jakoby dietu, nejíš sladký a musíš jíst pravidelně, já baštím každý 2,5 hodiny. Byla jsem na cukrovce teď v úterý, takže ty poslední tři měsíce už to vydržíme. My čekáme holčičku, manža to chtěl vědět, já ne, mně to bylo jedno. Ale teď jsem i docela ráda, protože si s ní už pěkně povídám a mluvím na ni jménem. Ultrazvuk se platí jen ten první, na 12.týdnu, ten je nepovinnej, tenhle je už povinej, takže je zdarma.

Ahoj, na ten test s cukrovkou jak probíhá se zeptej přímo v ordinaci kde jsi objednaná. Já jsem se byla objednat dnes a mám přijít na sedm, vzít si s sebou půl litru teplého hořkého čaje a budou třikrát po hodině odebírat krev. A od půlnoci nic nejíst a nepít

jj presne tak jdes na lacno i s moci ,odeberou ti krev nalacno pak vypijes glukosu a po dvou hodinach odeberou opet ...

ahoj, když jdeš na cukrovku, tak ti vezmou krev, pak ti daj vypít takovou divněsladkou vodu a pak máš myslím ty 2 hodinky pauzu, pak tam dorazíš znovu a vezmou ti ještě jednou krev. Myslím, že tam musíš být nalačno, tak si tam zajdi hned brzy ráno ať to vydržíš. :one:
www.prckoviste.cz/julinka

In reply to by alcerka

Děkuji ti za odpověd já tam mam bejt 7.15 já myslela že my daj napít ten napoj a vezmou my krev a pak jdu domu!!A to ty celý dve hodiny musim bejt taky na lačno a nic nepít?Začínám mít docela obavi jak dopadnu mám ráda sladký celej život i ted v těhotenství!! :*[]:

In reply to by Maca

já si mohla odejít na ty dvě hodinky domů :) 2 hodinky právě nesmíš nic jíst, pít myslím můžeš. Já si teda vodu dala. JInak já taky celé těhu papkala sladké a bylo to ok. Tak se neboj. :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky