koupání

07.11.2009

Ahoj maminky.V čem koupete miminka?Mně dr.napsala mangan.Jsou to černé kristalky a udělá to ružovou vodu.Ale tchýně mi tvrdí že v tom Anetku nemám koupat každý den.Že to vysušuje kuži.Ale já ji po koupeli mažu olejem od Veledy a dr.nic takového neříkala.Jdu k ní až ve čtvrtek abych se jí optala.Víte někdo jak to je?Díky ahoj

ahoj, tak to slyšim poprvé. Vím že v tomto se koupou ti co mají problematickou kůži-exémi, plísně-je to spíše dezinfekce. Já bych v tom mimčo nekoupala-pokud nemá exém. Já jsem malou do 2měsíců koupala jen v čisté vodě a mazala jí olejíčkem. Po 2měsících jsem koupila olejíček do koupele a nyní už má tekuté mýdlo-pro mimča a hezky jí vždy umeju.

Vždyť to je dezinfekce, používali jsme to na táboře k oplachování nádobí a já jsem to používala na nohy na ekzém (mykózu). Já bych s tím počkala, než ti řekne důvod proč bys jí v tom měla koupat, slyším to poprvý.

hypermangan se pouziva pokud trpite hodne opruzeninama nebo amte jine vyrazky neb to uklidnuje,a le POZOR skutecne VELMI VYSUSUJE!!!!! urcite ne denne. Studovala jsem chemii a vim jake je to svinstvo. A do cele vanicky max 2 krystalky.. jen slaboulince ruzovy roztok jinak mimi muzes spalit kuzi!!!

Ty jo a proč ti předepsala zrovna toto?Jmenuje se to správě hyper mangan ne? Já to právě používám na nohy když mám zarostlý nehty tak to je na hnisající rány dobrý tak nevím proč v tom mimi koupat a víš jak pak bude obarvený, já mám dycky nohy úplně fialový a nejde to jen tak dolů :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka