Pohyby jsem v tom sama?

07.11.2009

Ahojky holky, chtěla bych se zeptat jak to máte s pohybama já dneska začínám 19.tt a už si připadám jako blázen pořád jak to jde si dávám ruku na bříško a pořád žádné pohyby necítím, už čekám druhé mimi ale je to už 6.let po porodu, tak už si nějak nepamatuju jak to bylo u kluka, ale už z toho začínám panikařit, protože co tady čtu tak už snad všechny cítíte pohyby jsem z toho docela nešťastná :\\: díky za odpovědi

Ahojky! Já jsem dneska 18+6tt a pohyby taky necítím.Jen občas slabý bublání, ale to si nejsem jistá že je to skřítek. Takže buď v klidu.Určitě jsou prckové v pořádku, jen nás ještě chtějí nechat chvíli odpočinout, než se ozvou pořádně. Čauky

Ahoj, já jsem také těhotná podruhé a pohyby jsem začala cítit a lehce vidět 18. týden, ale každá těhulka to má jinak, minulé těhotenství jsem vážila o něco více a na pohyby jsem čekala asi do 23. týdne. Také záleží na tom, kde máš umístěnou placentu, pokud jí máš na přední straně, tak to může trvat také o něco déle. Ale už určitě nebudeš čekat dlouho. :-)

nepanikař, na pohyby je pořád ještě čas
já končím 18.tt a pořád ještě si nejsem jistá, jestli to, co poslední dva dny cítím, je mimi nebo střeva :?

ahoj,
já ty skutečně kopanečky a vrtění (ne jen bublání) cítila až ve 24 tt. Takže buď v klidu dočkáš se taky pořádných kopanců do žeber :C/): :a:

já jsem těhotná po 13 letech,pohyby jsem trochu začala cítit v 19TT,ale jen velmi málo,ted jsem 21TT a neni to žádná velká sláva.Cítím je dost málo.Takže se určitě dočkáš.

ahojky,já jsem tedy byla těhotná jen jednou,ale určitě jsem měla pohyby až po 20tt.Takže si myslím,že to je úplně ok.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky