Holky jak to bude od nového roku stou Mateřskou

07.11.2009

Chtěla bych se jen zeptat....Já ted beru 7600kč,tak tomi jako budou snižovat ten rodičák? Nebo se jedná jen o peněžitou pomoc v mateřství?Děkuji z avisvětlení já to nikde na internetu nenašla.

Kliknutím vložíte smajlíky:

:a: Ahoj holky ja mam znamyho novynare co dela do politiky tak sem se ho taky na to ptala a ten rikal ze se rodicak zatim menit nebude ani porodny ale presne jak piseta bach vi jak dlouho porad si neco vymislej a pak se divej ze maminky davaj deti to baby boxu!!! :n:

rodičák a porodné zůstává stejný jen mateřská 6-8 týdů před a po porodu bude nižší.Nic si z toho nedělej oni to furt mění pak se v tom má někdo vyznat!!!

In reply to by martan

Já sem právě taky nevěděla,je toho dost.Ale sou to stejně mrchy....První že chtěj pro maminky jen to nejlepší a pak by nám schutí vzali všechno jen aby měliprachy pro sebe.Já když jsem koukala kolik ti poslanci berou měsíčně,a to že majněkteří znich půl milionu za měsíc plus 30000kč na dietách no to je síla.Dala bych jím 7600na měsíc at vižijou.mislím to tím když je hlavně maminka sama.No nebudem se rozčilovat a kazit si víkend

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka