Prdíky

06.11.2009

Holky, už týden nás trápí prdíky. Malá strašně trpí než ho vypudí ven. Poradíte co proti nim zabírá? Mažu bříško fenyklovou mastí a dávám kapičky Sab Simplex, ale je to marný. Snažím se jíst tak, abych jí neubližovala, ale nedaří se.:-(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak nam nejvic pomohla trubicka n aprdiky,jak se mala zacala kroutit tak sem ju rozbalila a tou tyckou ji pomohla,krasne se vyprdela a byl klid.Pouzivali sm eji i nekolikrat denne skoro do 4 mesicu a pak jak se zacala vic vrtet tak uz dobry a vyprdela se sama :)

Ahojky. Tak my máme 6 týdnů a prcek trpěl jak blázen. Pak mi poradila ségra, která má teď druhé dítě, že mám zkusit fenyklový čajík od Hipp. Je od 1.týdne. Teď Marťásek vypije zhruba 20 ml čajíku před kojením a pak už žádné problémy nemá. Kadí a prdí o stošest. Sabky nám nepomohly, ale Pupík trošku ano. :a:

In reply to by Violet

jo to jsme taky používali, asi jen třikrát pak na to malá přestala trpět díky tomu čaji jak piju ale tady ten je taky dobrej a já ho dávala z flašky pít...ale dycky jen 20ml a honem vzít aby si nenavykla na tu flašku..

Holky díky za rady. Uvařila jsem si čaj pro kojící (1/2 l) a přidala do něj lžíci fenyklu tak uvidíme. Bylinky mi nikdy moc nevadily.:-) Až se malá vzbudí, vyzkoušíme ty cviky. Dám vědět, zda jsme na tom lépe. Pa a dobrou. Vi Oli

Ahojky my na to taky první týdny dost trpěli než jsem přišla na to co proti tomu dělat když vůbec nic nepomáhalo...piju přes den litr a půl čaje pro kojící matky smícháneho s fenyklovým čajem a je to...můžu jíst cokoliv a malá na to netrpí a to jen díky tomu čaji ale fakt se musí pít denně a po celý den, chuťově nic moc ale už jsme si zvykla...ale víš jak na každý mimi pomáhá něco jinýho... :a:

Jak budeš cvičit s nožkama tak více k bříšku přikládej pravou nohu.Na té straně je tlusté střevo a to přikládání pomáhá při zácpě a myslím že i u prdíků.Vždy se má začínat pravou nohou.Říkala nám to lektorka na joze. :a:

Ahojky, tak nas taky dost trapily prdiky at jsem jedla co jsem chtela, hlidala se nebo ne a stejne porad problemy, kapicky nam nepomohly zadne, tak jsem je pak uz prestala do nej cpat, cvicime s briskem, masirujeme a ja piju fenyklovy caj. obcas se stane ze se maly kruti ale uz jen zridka. tak pevne nervy a hodne stesti at se tvemu slunicku brzy ulevi. :k:
Pavla, Ivo a Domisek

http://Domilex.mondozoo.com

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka