4D ultrazvuk

06.11.2009

Ahoj devcatka, poradite mi prosim vas kde delaji 4D ultrazvuk, nejlepe treba uz od 17.tt? Dneska jsme volali do Hradce do Sanusu a tam sestra div na mehom manzela nervala co volame uz ted ze u nich se dela az od 24.tt a ze se tam dela jen oblicej a co by jsme chteli. Tak me to teda nastvalo. Minule kdyz jsem tam byla v 28.tt tak sii stezovali ze je mimi moc velke a ze se tam nevejde, tak ja nevim. prosim poradte kde delaji rozumne ultrazvuk, nelepe kdyby to bylo nekde kolem Pardubic, Hradec, Praha, Kolin, Nymburk a tak. dekuji moc za odpovedi, dost mi tim devcatka pomuzeete.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky :a: , já jsem z Pardubic a jsem objednaná do G-medu. Půjdu tam 16.11 to budu ve 13tt a pak ještě určo min. jednou. Mě toto pracoviště doporučila moje Dr., už jsem tam kdysi byla - při prvním těhu. Teď jsem koukala, že Ti za 600,- vypálí i DVD.

In reply to by Phoebe

Ahojky, ja jsem take z pardubic, a G-med znam. Chodila jsem tam v prvnim trhu na obycejny UZ, to jsem nevedela ze tam delaji 4D UZ? Tak to bych mela kousicek. A to tam 4D Uz delaji uz tak brzo? Nu to by bylo uzasne. Das mi na ne prosim cislo? Koukala jsem asi pred mesicem na jejich stranky a nic tam o tom nepsali.

In reply to by ivinka

ahojky, no já myslím, že se jedná o 4D, když mi nabídli vypálení DVD s videem. Stojí 600,- a fotka 250,-, tak jsem si říkala, že už se to DVD vyplatí víc, protože si z něj pak můžu fotky taky udělat. Telefon je 466 657 002. Tak si tam zkus cinknout a poptat se, pa pa :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nu prave ze jsem to hledala na internetu a nekde pisou ze je idealni mezi 16-20-24.tt ze pak uz je moc velky a nekde pisou at maminky chodi od 24.tt. A nedke dokonce napisou ze ho delaji uz od 13.tt. Tak jsem z toho jelen, pripadalo mi ze je to tim co chtej aby se jim tam veslo a na co maji program na orezavani. Protoze v tom sanusu delaji jen DVD a fotky jen obliceje a niceho jineho. Hlavne teda jak byla vcera pri hovoru na manzela neprijemna a div na nej nervala me pripadalo dost desny

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ju ju dekuji, pisou to tam tak, ale kazdy to pise jinak. tam kde delasji jen oblicej tak to tak opravdu udavaji.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky