migrena

06.11.2009

ahojky mam otazku jsem v 5tt a mam migrenu jako blazen neznate nekdo nejaky figl jak na bolest bez prasku? a nejaky figl na nevolnosti?

Kliknutím vložíte smajlíky:

však překvápko to je to nejlepší chi chi :-) né já bych byla taky ráda akorát jsem na to sama tak nevím jak bych to zvládala...

no já jím skoro každý den nějaké to sladké pečivo ,protože sestra pracuje v pekárně tak skoro vždycky něco přinese :-) ten tvůj musí mít radost že budete mít rovnou 2 mimča co?..

mamka mi říkala že jí bývalo taky špatně v těhotenství ,že zvracela ale sladký ji chutnalo...tak asi čekáč chlapečka nebo chlapečky :-)

jinak mi akorát vadilo pití s bublinkami..a nechut k jídlu ted už jím až moc teda občas :-)

ahoj, mně na m igrénu pomáhá paralen, když je to začátek.. jinak mi kamarádka poradila-silné logrové kafe s citrónem, je to hnus, ale pomáhá

odpočívat a obklady na čelo jinak na nevolnosti nějaké tabletky v lékarně jinak nevím nevolnostma jsem netrpěla...

In reply to by kikina7

Hmmm, tak to nezávidím. Mně bylo zle tak do 10.týdne, ale nezvracela jsem. Jen jednou a to jsem měla právě z migrény. Jinak mě to pak přešlo a migrény, co jsem těhotná nemám. Předtím jsem na ně trpěla, hnus. Ten obklad byl fakt fajn a pomohlo to, ale je pravda, že pak jsem si taky vzala jeden paralen jednou. V lékárně na nevolnosti mají zázvorová lízátka nebo zázvorové sušenky, někomu to opravdu pomáhá. Jinak určitě jez malé porce a častěji. Hodně pij, nejlíp vodu bez bublinek, aby tě nenutilo na zvracení. A já jsem polehávala, ale má se opravdu přemoc a jít se třeba projít. Přeju ti, aby tě tohle brzo přešlo. A máš to ráno nebo furt?

In reply to by Zaneta H

taky jsem trpela na migreny dost casto tak doufam ze to budu mit jako ty a bude to ok. zazvorova lizatka mam objednane na pondeli nemeli je!a spatne mi byva po ranu odpoledne dobry a vecer zas a je to strasny spim s kyblickem u postele!

In reply to by kikina7

To je fakt hnus, ale s těma malejma porcema a po dvou hodinách a pitím to zkus, prý je to fakt docela fajn. Mně bylo blbě ráno, pak taky docela dobrý a pak chvilkama taky večer, ale kyblíček jsem nikdy nepotřebovala :). A říká se, že večer, když je zle, tak to bude holka a my ji máme:)...ale každej nás tipuje na kluka, že mám špičatej pupek a neměním se v ksichtě :)...ty zázvorový věci uidíš, třeba ti to pomůže. Když ti nebude dobře, pocumláš

In reply to by Zaneta H

dnes mi kamaradka rikala ze budu mit kluka protoze mi prestalo chutnat sladky ale potiz je ze cekam dvojcata! S tim jidlem jsem to taky zkousela ale me je spatne po kazdym jidle at je toho jen trosku nebo hodne je to strasny muzu jen tise zavidet tem co to neznaji

In reply to by kikina7

Hele, já má těhotenskou cukrovku, tak sladký nesmím a naštěstí mi zatím neschází....dvojčata, masakr, by mě položilo, máme doma troje dvojčata, tak doufám, že mě nečekají napodruhé :s: ....tak to budou dvě holky :^O^: :girl: :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka