sama doma..

06.11.2009

Ahojte holčinky, přišla na mě nějaká depka, či co.. Jsem sama doma, dcera vyrazila někam ven s kámoškama a vrátí se v devět a přítel zase s kámošema na pivo.. Docela mě to dost mrzí, protože byl i minulý týden, přes týden, myslím ve středu, vrátil se o půl jedné ráno nalitej a příště prý zase mám jít já, on že bude hlídat..Jenže já jsem nešla, chtěla jsem být s něma prostě doma a užít si je, protože přes týden se moc nevidíme, už chodím do práce..Malej je navíc neskutečně otravnej, ječí celý odpoledne, to byl přítel taky pryč, pracovně. V noci jsem skoro nespala, malej byl vzhůru 3x za noc a v šest už jsem vstávala do práce. :00: Když jsem přítele poprosila, jestli by si ho teď někdy nevzal v noci na starost, tak ještě dělá blbý vtipy, že je to moje děcko, ať se straám..Tak to už mě fakt nasr..a vyjela na něho, což mě teď mrzí..Takže to hodnotím tak, že ten debil jsem já, protože kdybych neměla žádný zábrany a blbý svědomí, tak na tom pivu teď s kámoškou sedím já a je mi dobře.. :°°//: Člověk to odreagování potřebuje, to chápu, ale ne jen pořád on...Vím ale, že takto postižených nás dnešní večer bude víc. Tak posílám smutné ahoj.. :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

nebuď smutná, někdy je lepší být sama doma, srovnat si myšlenky a na pivo vyrazíš příště :s: je sice blbý, že ti řekl, že je to tvoje dítě ať se staráš, ale to jsou chlapi..oni to jinak neumí...máš zdravé děti, víš kolik žen by si s tebou vyměnily role? ony jsou třeba za zábavou, ale usmáté děti doma nemají, protože třeba nemohou otěhotnět..tak to zkus vidět pozitivně :qu: peťula

Ahojda, nebuď smutná, taky jsem sama doma, teda s malým :°O°: , ale bez manžela. Odpoledne jsem byli na nákupu, tak jsem uklízela, navíc nám dovezli maso, takže ho poscuju do mrazáku, do toho malej nechtěl vůbec usnout, musela jsem tam několikrát jít, teď nějak zlobí a to usínal :~!: bez problémů. Manžel odjel na hokej, pak jde na pivo :°°//: , vrátí se, no je pátek, takže brzy rozhodně ne :-)Jo a ráno ho prej mám nechat vyspat, že s malým vstane v něděli, ooooooooo jak chválihodné :n: . Že já s ním vstávám každý den a za noc třikrát to nevidí..........Dala bych si decku bílého, ale nemám, docela jsem na něj dostala chuť :s: :a:

In reply to by Julie25

za povzbuzení, docela jsi mě rozesmála, s tím vínem, taky bych si dala, ale sama nee :s: , ať nevypadám jak alkoholik...Škoda, že nejsi třeba moje sousedka, to by jsme si určo dali..Jo, a v příštím životě se chci narodit jako chlap, to už je mi předem jasný.. :+^*: / viz i ten Tvůj-hokej, pivo, vstává s malým až v neděli.. :s:

In reply to by ajdai

Jojo, chlapi mají prostě pohodičku, co se volných chvílí týká... Mají chuť :°°//: , tak jdou....Petulka má pravdu, taky jsem někdy ráda sama, alespoň mám pak za celej den chvilku klidu pro sebe :s: , nemusím poslouchat, kdy se hraje jakej hokej, kdy dávaj Ligu mistrů a tak, prostě relax, taky to není na škodu :-) :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka