Pětiměsíční kontrola

06.11.2009

Tak jsme se zrovna vrátili z pětiměsíční poradny. Viktorka váží 6700g, takže za posledních 6 týdnů přibrala půl kila (tak naštěstí nám to už neleze nahoru tak jak na začátku) :°O°: . Dostali jsme třetí dávku Hexavakcíny, beruška byla moc statečná, celou prohlídku nebrečela (akorát se jí doktorka nemohla dívat do očí, jinak trochu nabírala), jen si trochu brekla, jak dostala píchanec, ale to by si zabrečel kde kdo :s: S příkrmy zatím začínat nemusíme :a\|: , když nám zatím bohatě stačí mlíčko :$}: , takže se na nich domluvíme až na příští poradně. Jinak nás Doktorka poslala radši na vyšetření na neurologii :*8*: (občas se jí stane, že se jakoby dusí či co a má chůdě vytřeštěný oči, je na ní vidět, jakoby se bála), takže v pátek jsme už objenaní na EEG, tak doufám, že berušče nic nebude - chůďátko moje. Jinak mi dneska poprvé usla na balkoně - hurá, ale spinkala stejně jen svých obvyklích 20 minutek, ale aspoň to nebylo v lehátku!!!! musíme ho pomau odbourávat, když z něho za chvíli vyrosteme :C]]: Jinak vás všechny :ooo: mooooc zdravíme :a:

Viktorka je překrásná!!! A koukám, taky se pěkně vzdělává ;) Jinak doufám, že bude v pořádku!!! Držím palečky!!!

Ahojky, Viktorka je nádherná. Koukám, že už se zajímá i o to, co se děje ve světě, šikulka :qu: :qu: :qu:
Má krásnou váhu, takovou akorát :one: A s tím spinkáním gratuluju, ono to půjde ;)

Tak gratuluji k úspěšné prohlídce, ale krapet se stydím, protože my měly 6.800 g už při čtyřměsíční, holt naše Zuzu krapet víc chutná :a\|: :a\|: :a\|: Vikinka je ale moooc krásná :h: :girl: :h: a spinkání na balkoně? No zkusíme to taky tenhle týden, ale bojím se, že to neklapne. Ona totiž Zuzu ráda drndání. I když po pravdě, rači budu drndat na balkoně, než venku na dešti, že jo :one: Přes den mi taky nespí nikdy dýl jak hodinku v kuse, takže budu doufat, že se to naučí. Tobě aspoň Vikinka spinká v houpačce, mě Zuzu jen na rukách :00: Malá začala před týdnem taky jakoby lapat po dechu, prudce vtáhne dech do sebe a udělá u toho takový divný zvuk, ale zjistila jsem, že si tak prostě jen hraje. U vás to určitě taky nic nebude, ale jistota je jistota :*8*: Ti řekne víc, že jo. tak budu držet palec, ať to dobře dopadne :one: :a:

In reply to by Draconela

Ahoj, děkujeme. No, já s ní na tom balkóně taky musela popojíždět a trochu drncat a hlavně pořád dávat dudlíka (ona si ho hned potvůrka vytahuje), ale naštěstí za chvíli usnula. No, ale i tak spí jen těch 20 min, ale aspoň něco. My máme teďka poslední 3 dni zase problém s večerním usínáním, začala usínat zase se řevem :^O^: :^O^: (doteď usínala do deseti minut) a trvá jí to ak půl hodky, včera dokonce skoro hodku, vždycky, když za ní do ložnice příjdu, tak si chce hrát nebo co :n: :n: Tak doufám, že ji to zase brzy přejde. Je to hrůza, to je pořád něco ://: :a:

Princezna :girl: :girl: . Moc krásná, super první fotka, má prostě přehled, kouká jaký bude počasí, jestli se má chystat na ven :C]]: My máme taky prohlídku ve 4 a pak až v 6 měsících, teď v pátým měsíci to bylo jen žihadlo. Tak držím moc palce na tý neurologii, ale určitě to bude OK :a:

Ahoj Jajdo, jéé vy jste byly na 5m poradně? Čoveče tak my jsme byli naposled ve 4m a pak máme přijít až v 6m.. :? to je zajímavé..jj taky jsem byla ráda,že už se ta váha ustálila, páč bych ho za chvíli neunesla..Viktorka je moc krásná!! A moc jí ty šatečky sluší.. :c: na neurologii si ji trošku proklepnou (a to doslova) a uvidíš že to bude ok.. :)

Princeznicka mala.Ten hackovanej komplet je krasnej.Mas to ale statecnou holku.My byly vcera na 3hexa+prevenar vakcine.Chudinka dostala 3zihadla najednou a kricela moc moc :^O^: Ale pres den ji nastesi pak nic nebylo.
Drzim palecky at je mala v poradku

In reply to by lucy lu

Děkujeme :a: Jé 3 žihadla? to jste dostali ty prevenary dva? Chuděrka, tak ať ji nic netrápí, ten pneumokok bývá trochu horečkovej. My půjdeme za měsíc, tak snad to taky zvládnem statečně jak dnes :s:

In reply to by Jajda007

Jo jo,dostala ty previty 2!Cekala jsem,ze bude ukricena,ze ji budou bolet nozicky,ale kopala s nimi jak o zivot.Ze jsem si sama pak rikala,co ji to tam vlastne vubec pichli?! :s: Nastesti nic,prospinkala to,ale maty vpichy jeste porad natekly :a:

In reply to by lucy lu

Chuděrka malinká. My jsme dneska po té Hexe pěkně bojovali s večerním spánkem. Normálně usne do deseti minut a dneska to prořvala a trvalo jí to tak třičtvrtě hoďky než zabrala. Tak snad zítra už bude dobrá. :a:

Heeezoučký fotečky!
Taky už tolik (naštěstí u nás) nepřibíráme jako na začátku. Viky je statečná holčina!!! :girl: My taky ještě s příkrmy nezačínáme, ale chci začít 27.11.-to bude Samovi přesně půlrok-

Jé, to přece není mooc :s: My měli o kilo víc ;) Ta první fotka je skvělá. Ale co, ona je všude krásná... :#~: Tak hodně štěstí, ať vám to dobře dopadne, určitě to nic nebude, je to jen tak pro jistotu.... :a:

ahoj tak snad Vám všechna vyšetření dopadnou dobře a proč lehátko odbourávat fisher price dělá tři lehátka která jsou až do 18 kg náš malý má od známé půjčené jen do devíti, ale kdyby se mu v něm moc líbilo tak ten od fisher price určo koupím je to kolíbka i křesílko pro děti od nula do těch 18 kg můj bratránek má pět let a má 17 kg a pořád se mu v něm líbí má ho jako křesílko v pokojíčku

In reply to by Sasanka-

No, my máme lehátko od Fisher Price ale jen to do těch 9 kg, tak proto, no nevím, nový asi kupovat nebudu, taky bych chtěla aby se prostě naučila přes den spát i jinde než v tom lehátku, tak uvidím, jak dopadnem. Zatím vyhrává Viktorka, neb když mi v postýlce řve, tak jde do lehátka a tam zas chrupká - jako zrovna teď :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka