Přebalování

06.11.2009

Ahoj holky, chci se zeptat, poslední dva dny nacházím v plence při přebalování svého drobečka takové divné průhledné malinkaté kousky, jakoby gelu, nemáte s tím někdo zkušenost od čeho by to mohlo být? Předem díky za odpověď. Děsím se už všeho, jsem přecitlivělá vzhledem k tomu, že jsme prvních 6 týdnů strávili v nemocnici.... Prosím pora'dte.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ja myslim ze to bude z tech plinek ten gel,taky se nam to parkrat stalo u levnejsich plinek.Takove kristalku gelu ze??No to je jadro z tech plinek co ma absorvovat tu moc myslim,nejak se jim to asi dostalo ven.Ale jak rikam,my to meli jen u levnych plinek z internetu,u pampers ne

In reply to by andrisek07

No já přebaluju do Pampersek, tak nevím. Asi se radši na to zeptám, i když už mě to taky napadlo jestli to nemůže být z plínek. Protože kdyby to bylo ve stoličce tak by to bylo špinavý, a tohle má spíš u pindíka. No a kdyby to vyčůrával, to by byl asi jinej tanec... No každopádně jsem se trochu uklidnila, díky moc.

Ahojky tak něco podobného měla naše malá taky. Vypadalo to jakou žlutý gel. Takový táhlý kousky. Říkala jsem to dr a ta mi řekla, že ji něco potrápilo střevíčka. Jako že jsem něco třeba ostrého snědla nebo tak něco. ( ale vědoma si toho nejsem) Zkus to zabalit a odnést dr. Já ji to chtěla taky donést ale do rána mi to zaschlo. Tak jsem ji to řekla, že to zaschlo a ona že je to dobře. Prej kdyby ne tak je tam nějaký problém. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka