náušničky,poradíte?

06.11.2009

Maminky holčiček, podělte se se mnou prosím o vaše zkušenosti. Je lepší náušničky píchnout, nebo nastřelit? Jsou nám teprve dva měsíce, ale ráda bych měla nějaké informace..děkuji!!! :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

doporučuji nastřelení. Já je nechala Elišce píchnout ve třech mesících a pořád nám padají, rozepínají se a to jsou nové teď už jí nešla nasadit a zarůstá jí dírka tak to potom pujdeme nastřelit. Je to prý bezbolestné

Nechávala jsem v 6ti měsících naušničky nastřelit, jelikož jsem kdysi měla taky nastřelenou naušnici, tak vím, že to vůůůbec nebolí. Malá sice plakala, ale spíš jí to bylo nepříjemné. Pár dnů jsem jí ošetřovala dírku lihem, neměla tam hnis, krev, nic. Má pozlacené tečky s červeným kamínkem uprostřed a doteď jsem jí je nevyměnila. I když dostala krásné klasické naušničky ke křtinám, tak tyhle se nám zatím líbí a taky mám trošku strach s výměnou :-)

In reply to by Lenulenka

No ta výměna u nás byla horší jak to nastřelení,protože naše madam nesnáší když jí někdo šahá na hlavu.Takže jsme vyměniliy jedno ucho no řev největší pak jsme půl hodiny chovali no a pak přišlo nařadu druhé ucho :a:

In reply to by monika 2

No tak to máme u nás naopak. Tatínek je proti jakémukoliv "týrání" naší holčičky :-). Např. naušničky jsem jí nechala nastřelit přes výslovný odpor tatínka :-). Prej ať se sama v 15ti rozhodne, jestli naušnice chce. Nechápe, že holčička bez naušnic není ta správná holčička, že! Alespoň dle mého názoru. Takže to určitě zůstane na mně.

My máme naúšničky 14 dní. Nechala jsem je malé nastřelit. Už při vstupu do ordinace plakala, protože byla ospalá a hladová (dost dlouho jsme čekali než přijdeme na řadu). Jak viděla Dr. tak začala řvát jak tur, ale prý je to dobře, děti ztuhnou a pak se ani nehnou a naušničky se tak lépe nastřelí. Každopádně jsme neměli vůbec žádné problémy. Myslím si, že je to šetrnější než nechávat píhnout, když jsem tady někdě viděla fotky, jak mají holčičky krvavá ouška.

My jsme byly nastřelovat,malá spíš plakala,prtože se lekla cca 10min :r: Měla ty ouška trochu červený a pak usla :e): a když se zbudila tak byla v pohodě jo a ouška jsme promazavaly asi 3dny :a:

Ahojky, tak já ti moc neporadím, protože nám píchali naušničky hnedka v porodnici. Ale kamarádka nechávala svý dcerušce naušničky nastřelit ve 4 měsících. Já s tím osobní zkušenost nemám...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka