6 dní do mrchy

06.11.2009

Ahojky holky, především chci pogratulovat novým těhulkám a novým maminkám. Dneska je vůbec skvělý den :\x: . I když jsem si to ráno nemyslela. Když jsem vstanula, tak mi bylo trošinku jakoby špatně. Říkala jsem si, že se mi to určitě jen zdá a moc tomu nevnímala pozornost. Ale o pár minutek později to bylo trošku horší. A když jsem se předklonila, abych si obula boty, tak jsem pocítila nevolnost :jawdrop: . Říkala jsem si, že jak budu na čerstvém vzduchu, tak se mi uleví. Ale ze začátku to bylo ještě horší, chvilkama jsem myslela, že se dokonce :sick: . Ale jak jsem došla na zastávku, tak se to zlepšilo a za pár minut už bylo dobře. Jen mě bolí pořád podbřišek. Ale na to jsem si už zvykla. Jinak prsa mě nebolí. Moc na to nemyslím, ale postupně to bude horší a horší. Pořád si říkám, že když mě nebolí prsa, tak mrcha určitě dojde :w: . Jinak o víkendu tu asi s vámi nebudu. Jedem k miláčkovým rodičům. Tak se ozvu až v neděli se seznámkem snažiel. Jen jsem vám tady chtěla napsat, jak to se mnou vypadá a ještě jsem vám tady chtěla napsat, že vás mám všechny strašně moc ráda :h: . Přeji hezký víkend.

Ahojky,ja si myslim ze nemusi bolet jen prava strana podbrisku.me teda jemne poboliva napravo ale urcite to neni dulezity,treba zalezi kde se mimis uhnizdi.a stema nevolnostma,ja od pondelka ma knedl v krku a pocit na zvraceni ale prisuzovala jsem to praskum a ono to mozna bude diky mimisku...takze treba to je tvuj prvni tehu priznak,drzim moc palecky

Holky, tak změna plánu, nejeli jsme nikde, takže budeme doma a já tady o víkendu budu s vámi :one: . A mám ještě malý dotázek na těhulky. Kde vás bolel podbřišek. Mám pocit, že více bolí na pravé straně a mě bolí spíše vlevo. Takže spíše se bojím, jestli to nebude cysta. A jinak mám pocit, že ty nevolnosti budou asi vyvolané myšlenkami, protože většinou bývají až později.

Ahojky Andísku!
My tě taky máme rády!! :h: A hlavně ti ze srdíčka přeju // na testíku! Takže už jsem nedočkavá, aby těch 6 dní už uteklo!! Je to ale napínavé!! :qu:

Ahoj Andísku,
tak doufám, že je to miminko, přeji krásný víkend, hezky si to užij, odreaguj se. Třeba už jsi maminka, no uvidíš, příští týden budu držet palečky.
Pa Simča.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka