tak koukám, že to nikdo neví :-(

06.11.2009

Níže jsem se ptala na dotaz ohledně špatných jaterních testů v těhu a jestli je to riziko, i pro další těhotenství, že budu mít stejný problém.
Musela jsem kvůli tomu na císařský řez v 35tt
Prosím jestli to někdo víte tak písněte dík

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak to netuším. jsem sledovaná na infekčním, kdysi dávno pozitivní hep C, posledních několik let všechno OK i jaterky, nicméně mě stále sledujou. v prvním těhu mě prý chtěli sledovat nějak častěji, ale nějak to nevyšlo, došla jsem tam až skoro těsně před porodem, tak mi vynadali, tak mě aspoň sledovali po porodu....a teď se tam chystám příští týden, tak třeba jim velká těhotenská sledovačka vyjde :s:. každopádně těhotenství je pro tělo zátěž, takže bych se nedivila, kdyby riziko špatných jaterních testů v následujících těhotenstvích bylo. kdyby se mi tohle v prvním těhu stalo, v dalším bych pro jistotu držela jaterní dietu (asi ne drastickou ale vyvarovala se "bombám na játra"), aby to pro ně nebyl takový záhul

Ahoj, v porodnici jsem se potkala s maminkou, která měla problémy s játry, bylo to její již třetí těhotenství, byla pod přísnou kontrolou, protože měla dost závažné problémy při porodu prvního děťátka. Musela samozřejmě také na císař.

In reply to by renka13

ahoj Renko, díky za příspěvěk, já jsem si to myslela, to je pech, a nevíš jestli bych musela být na rizikovém? Nebo brát nějaké léky?
Já teď stejnak další mimčo neplánuji, ale tak do dvou tří let, tak abych věděla.
Ještě jsem se chtěla zeptat taky nesmíš brát žádnou antikoncepci?
Mě to dr. zakázal, teda nedoporučil

In reply to by Veronika 24

Já myslím, že ne jenom by nás víc hlídali, aby to podchytili včas a až pak léky. No, ale to si jenom myslím. Mě porod vyvolali v 36. Jinak jsem pak brala léky. Jo já to mám stejně. Jsem z toho hotová. Když jsme se bavili tak já mu říkám ,že chci prášky a on, že ne, že jenom tělísko kdyby jsem chtěla, že ani injekci protože mám jaterky ještě pořád zvýšené. Pak jsem se ptala,že kdy se mi to jako hodí do normálu a on řekl, že to dokonce může zůstat už navždy. No, parádička. Ale myslím, že už jsem na tom lépe, protože se mi zlepšila tvář. Měla si i ty takové děsné vyrážky? Takže pak dávej na sebe pozor, když se vám znova zadaří :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka