TŘEBÍČSKÁ PORODNICE

06.11.2009

Holky, chtěla jsem se zeptat jaké máte skušenosti z Třebíčskou porodnicí. Já jsem o ní slyšela jen špatné věci tak nevím zda mám jít rodit do Třebíče nebo někam jinam. Jana

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,tak já v Třebíči rodila dokonce 3x :///: Poprvé skoro už před 12 lety :00: to mě rodil Žižla a v poho,hlavně porod byl rychlý.Podruhé jsem měla smůlu na proitvnou asistentku a ještě protivnější doktorku,jméno fakt nevím,no to už je taky 9 let :///: To byl teda fakt hnusný zážitek,12 hodin bolestí po 3 min,malá nechtěla sestoupit,nešla vytlačit atd,památná věta od dr,když už jsem fakt nemohla ani tlačit,zvracela jsem a ona na mě nasraně,"tak co teda,budem rodit nebo co?"asi už ji to nebavilo...Ale na KRAVKU můžeš kápnout kdekoliv,že..Třetí porod před 8 měsíci a musím říct,že úžasné,opět Žižla :one: a hlavně,úplně bezva asistentky,musím říct,že za ta léta se vše změnilo k lepšímu,i pak na pokoji ta péče a přístup,fakt bezva.
Jinak k Jahelkovi,to je kapitola sama pro sebe,já k němu jeden čas chodila,když jsem čekala první,no hned jak jsem mohla,změnila jsem dr.Je to náladový kretén,někdy by se vybavoval a z toho na mě třeba houkl"co chcete"já šla normálně na prohlídku :00: Jen nechápu,jak je v dnešní době možné,že ještě ordinuje,ten už měl tolik problémů,jak s chováním k pacientkám,tak s chlastem atd...Já se taky vždy modlila,ať ho nemám u porodu. Jinak všichni ostatní doktoři jsou super,ať už Bartl,Janíček :one: nebo i ten Šula se dá,i ostatní.Tak snad nekápneš na toho vola. :a:

Ahoj v Třebíči jsem rodila v srpnu a byla jsem spokojená jen škoda že u mýho porodu byl dr. Jahelka ze kterýho to táhlo na sto honů, měl na sobě špinavý propocený triko a ještě měl keci že ho asistentka budí když ho bolí záda :00: ale třeba budeš mít někoho jinýho.

In reply to by Iw

Holky nechtěla jsem vás vyděsit ale bohužel to tak bylo ale vzhledem k tomu že jsem měla fakt rychlej porod (4 hodiny a to mi Jahelka tvrdil když mě přijímali že neví proč jsem přijela tak brzo že to bude nejdřív za 24 hodin :s: ) tak jsem byla ráda že tam byl aspoň nějakej doktor i když takovej vůl, nebyl prostě čas na to abych řekla že chci jinýho doktora, manžel do teď lituje toho že ho neposlal doprdele když tam na mě halekal při posledních kontrakcích že jsem neschopná a že jestli se takhle chovám i u zubaře tak je chudák( nevím jak ho napadlo srovnávat porod s návštěvou u zubaře ale to svědčí o ledasčem) Snad budete mít víc štěstí na dr. já měla super asistentku ale už si nevzpomenu na jméno.

In reply to by Iw

ahojky hele ja myslim ze se holky nevidesili......hele nebyla ta PA takove hubena,takovy ulitli vlasy....a myslim i bryle......rodila jsi taky na trojce ze jo???ja oba porody na trojce.........ta asistentka byla takova rychla a porad vysmata......urcite mluvime o stejne....vzpomenu si na jmeno.....

In reply to by Klarucha87

No Klári to máme teda vyhlídky na leden že? No já doufám že tam bude u mýho porodu Málek nebo Žižlavský možná ještě Bártl ale jestli tam bude ten blbej 3ula nebo nějakej co to zněho bude táhnout jak kdyby vylezl z hopody tak se snad zvednu a odej víš jak hííííí :qu: :///:

In reply to by janulinka17

no....myslim ze to neni jen o doktorech....u porodu mas take PA a ostatni zdravotniky.....u prvniho porodu jsem mela Bartla a ten byl dost rychlej a takovej chladnej ale ja ho znam jako pohodoveho doktora....z ultrazvukú.......takze pohoda......pak uz je tady jen ta moznost ze by jsi si dopredu domluvila porodnika a pak by ti prisel k porodu..... :one:

In reply to by Klarucha87

:\/: jojo takova je skutecno,tohle uz mi Iw psala tehdy kdyz jsme si dopisovali.....ceklkem me to prekvapilo.......protoze ja mela Jahelku taky a byla jsem nadmiru spokojena,jenze ja rodila ve dne a byl mazec a shon.........ty mas ale pravo kohokoli si vybrat a nebo odmitnout.....jen si samozrejme musis zaplatit.............. :one: :one: :one: :a:

ahpjky hm ja slysela na Trebicskou porodnici jen dobre a kladne veci..........a to od hodne maminek....rodila jsem tam dvakrat......pece perfektni.....a obema dcerkam zachranili zivot na jipce.........meli obe moc velke problemy........takze za mne ANO SUPER!!!!! :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Žanet díky trochu jsi mě uklidnila, ale když si představím že dělá v nemocnici Dr. Šula tak mi stávaj vlasy na hlavě, v naší rodině sním máme hodně špatné zkušenosti :(

In reply to by janulinka17

Ahoj a mě zase Šula dvakrát moc pomohl, prakticky jako jediný ze všech doktorů, kteří na mě tehdy koukali...já zase nadávala na Žižlu a ten mě prozměnu zachránil po porodu, takže on je to případ od případu...zní to blbě, ale i doktor může mít špatný den.

Ahoj holky, mám takovou otázku..Někde jsem slyšela, že hned po narození miminka má tatínek právo zůstat doma týden se ženou a děťátkem. Jako navíc ke své dovolené. Je na tom něco pravdy? Myslím, že to rozebírali nedávno ve zprávách v TV, ale nevím, jestli jsem to třeba jenom blbě pochopila? Nevíte o tom něco?

In reply to by Mirka

ahojky Mirusko....jj je to pravda ale neni to pry jeste jaksi schvaleno,ptala jsem se manzela(ma o tom prehled ,hodne sleduje zpravy),jeste to pry resi......ten tatinek za to bude mit asi normalne penize......je to takova jakoby dovolena....asi....

In reply to by Klarucha87

nevim to na sto pro ale pokud to neni schvaleno tak bude mit budto klasickou dovolenou nebo prave protoze nejste vziti to treba ani nepujde.........Petr byl skoro 14 dnu doma....mel jako by pecovani o dceru a dostal za to vice penez nez kdyby chodil do prace......poptej se.!!!! :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky