Praha

06.11.2009

Ahoj holky, přestěhovala jsem se do Prahy a poměrně tu nikoho neznám. Není tady nějaká mamina nebo těhulka z Prahy. Na pokec, nebo zajít někam na kávu? Já mám 8měsíční dcerušku.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojik Anicko,tak to ti verim je to hotovej blazinec ta Praha,ja zatim jen mhd nebo peskobusem kdyz se da :-)s tim chozenim to bylo na spionku psala,ze uz ma klucika 11mesicu.Jinak mala ta uz se stavi a snazi se i poustet,ale vzdycky sebou bacne na zadek no sranda,je zas takova akcni,nevydrzi chvili v klidu potvurka.Jj jasne,ze mam facebook ty taky?Jsem pod Renata Kadlecova,tak si me najdi kdyztak ;) a muzem si pisat tam

Ahoj Ani to vubec neni spatny napad,preci jenom mhd funguje ;) ,teda me zatim nic jineho nezbyva,jelikoz nemam papiry,ale uz se na ne brousim zoubky :-)omlouvam se,ze pisu az ted vecer,ale nejak jsem nemela cas a jeste k tomu kdyz jsem sla s malou z kramu tak mi kousicek pred barakem usnula,tak nezbyvalo nic jineho nez se vydat jeste do ulic,tak jsem dorazila asi az kolem 5 :00:

In reply to by kvetinka456

Ahoj Květinko, já sice papíry mám, ale odvahu ject do Prahy mám jen zřídka,nemám to ráda, takže raději jezdím mhd. Ne, malá ještě nechodí, jak tak koukám,tak jsme asi trošičku opožděný, snaží se ale sama se ještě k nábytku nepostavila, je mrška líňoučká. Jseš na facebooku? Odkud jsi přesně z Žižkova?

Ahoj Anicko narazila jsem na tvuj komentar,jen skoda,ze bydlis tak daleko.Ja jsem z Prahy 3 je mi 23 a mam 7 mesicni holcicku

Já jsem z Prahy 9-kousek za černým mostem,ale vůbec netuším ke komu mám nejblíž...v Nuslích jsem dost často,tak by to nebyl problém...Taky se strašně doma nudím.Kolik vám je? Mě 20.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Přítel tam dělá známýmu rekonstrukci bytu,tak občas to tam musím ject zkontrolovat.Nejezdím jen autem,ale i MHD.Přímo bydlím v újezdě nad lesy.jseš třeba na facebooku nebo lide.cz???

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj, je to mezi Běchovicemi a Úvaly.Na tom facebooku mi tě to nevyhledalo. Gregor je přítel? Já si vzpomín že jsem pohyby cítilo později, až tak v 24.tt. A strach z porodu jsem měla až ten den co jsem rodila :girl: .Celé těhu jsem si to asi neuvědomovala co mě čeká...S tou denní aktivitou jsme na tom stejně....

In reply to by Anickkka

dopoledne si hraju s Matyskem varim a obcas nacpem pracku pradlem .-) pres poledne mame obed pak vetsinou chodim na nakup a na prochazku a v podvecer si povidam se starsim ditetem pokud projevi zajem. mlati s ni puberta no des. Jinak manzel mi chodi domu hodne pozde vecer takze jsem an deti sama. a obcas vyrazim an rande s holkama odtud do pizzerie na vinko a deti radi v detskem koutku

Ahoj, kdybys byla z Prahy 5,6 , tak se ráda sejdu (to bysme to měli k sobě blízko)...mám doma 5 letýho kluka a v lednu čekáme holčičku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka