liistopadove snažilky sem

04.11.2009

:c: tak kolik nas je tady snažilek na listopad?doufam že dost a taky že čarek na testech bude dvojnasob :c: .holky kdy mate dostat ms samozřejme doufam že nedorazí!tak se přidejte at mužeme počítat čarky .nevím proč ale je m njak divne dneska se mi dvakrat zvednul žaludek ale nestava se mi to ani u veci u kterých je to normalní pište

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky kočiky,
taky se přidávám k listopadovým snažilkám. Ms čekám až 25. tak se pilně snažíme. Jinak 16. jedeme do CAR tak jsem zvědavá co nám povědí tam.
Přeji všem příjemné snažení a na testu brzy //.

Ahojky holky, taky se hlásím...je to třetí měsíc co se snažíme..nějak tomu nechávám volný průběh a doufám, že se co nejdříve zadaří ( a nebo zadařilo ) Ano, ze začátku jsem hltala každičký článek, každičkou větu, ale teď už jsem všeho plna ( i když je stále něco nového co objevuji, o čem jsem doposavaď neměla potuchy ) ale teď jsme samá oslava, sháníme bydlení, soustředíme se na svatbu, pracujeme, tak se na to nesnažím tolik myslet - ono to pomalu ani nejde..Samozřejmě si na to každý den vzpomenu, mám to v hlavě, ale nesoustředím se na to a zbytečně nestresuji :) Papáme vitamínky, cvičíme, nekouříme, nepijeme, chodím na akupunkturu, no jednoduše se snažím chovat jako těhotná, ale zas to nepřeháím :-D a dokonce jsme se zaregistrovali i v genetu ( mám zdravotní problémy, tudíž jsem si to chtěla raději pojistit hned na začátku ) , ale zatím jsme nechali vyšetřit jen spermiogram...za dva týdny tam jdeme znovu na krev a to by nám měli povědět i výsledek - je to hrozné to čekání..
Tohle vše mě nějak ujišťuje v tom, že SE TO BRZY POVEDE!!! A i my budeme mít //
Je to týden do očekávané mrchy...ovulaci jsem měla ( doktor mi ji potvrdil podle ultrazvuku ) a snad jsme se i strefili a spermijky byly rychlé.
..No a už druhý týden mě bolí prsa - nikdy před tím mne nebolely, ani před MS, tak nevím co se děje..nehledě na to, že mi přítel včera řekl, že se mi zvětšili :-))))) Jsem náladová - ale neskutečně, až si někdy musím vynadat, jak jsem příšerná :-D Jinak že by mi bylo nějak špatně, to nee..

In reply to by Štětkovi

Ahojky, podle toho, co píšeš, myslím, že těhu určitě jsi :) ...jestli má ms týden zpoždění a máš ty příznaky, které popisuješ, tak myslím, že to určo vyšlo :) zkus testík...
ale jinak už potichoučku gratulujuuuuu :qu: :)

Ahojte holky, přidám se k Vám, jestli můžu...3.11. jsem byla na 1. injekci Pregnylu, potom snaženíčko a tak kolem 15. by měla být ms, tak jsem zvědavá...třeba nedorazí :n: :) ...kéž by...
Všem přeju co nejdříve // na testíku :)

Ahojky Jani, já nesmím mrchu dostat ve čtvrtek 12.11. Jinak mívám už 2 dny jakoby podrážděný žaludek. Den ode dne se to stupňuje. Včera jsem to skoro ani nepostřehla a dneska jsem si říkala, že to nic není a za chvíli to bylo horší. Myslela jsem si, že pomůže čerstvý vzduch, ale ze začátku to bylo ještě horší, ale pak to úplně ustoupilo. Tak uvidíme, na co se budu koukat ve čtvrtek. Teda, jestli to vydržím.

Ahojky čekám na první MS , bohužel nás potkal předčasný porod tak začnem zase hned se snažením a snad to napodruhé vyjde .......tak hodně štěstí at nám to všem vyjde

In reply to by ycram

16.11.nepřitelkyně tak doufám že me bude ignorovat po dobu 9 měsícu.jinak nic jineho si k vanocum nepřeji, skromný dareček co ?není drahy ale jen se neda koupit :!k: :!k: kdyby byl k prodeji hned mam dva :!k: :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky