Kosmetika Altermed pro mimi

06.11.2009

Holky máte někdo zkušenost s kosmetikou Altermed pro miminko? Chtěla jsem původně nakoupit Hipp. Od PA jsem dnes slyšela o Altermed, tak nevím...je dražší, levnější, dobrá...? Nebo mám zůstat u Hipp, SebaMed? Díky za rady :+^*: :a:

ahoj od altermedu jsem hodně dlouho používala opalovací krémy. sama mám citlivou kůži a tuhle kosmetiku mi doporučila kožní. byla jsem s ní moc spokojená ;)

od altermedu jsem mela koupel a koupala jsem v nem novorozence az do 3 mesicu pak jsme postupne zkouseli seba med - ta je teda drazsi a ted jen Johnson tu zelenou radus olivovym olejem a mame klid. mame trochu ekzem ale tato koupel je prave olejova takze anm to dr. schvalila a malemu to neublizuje

Ahoj, tak můj Honzík má ekzém, takže jen tak něco nesnese. Je mu 9 týdnů a Altermed je fakt super, nám sedí nejvíc, drahý mi nepřišel, např. zimní krém stál 119,-. Ostatní výrobky nevím, dostala jsem je od tchýně:-) Dorporučuji!!!

Zatím osobní zkušenost nemám, ale koupila jsem od nich pro mimi krém na obličej na zimu, protože podle toho, co jsem četla, vypadal dobře (kvalitně).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky