váha

06.11.2009

Ahoj holky,potřebovala bych od vás asi povzbudit.
Nikdy jsme nepatřila mezi štíhlé a tak sem měla vždy problém s váhou.... V úterý jddu na první kontrolu k doktorovi po zjištění co nám to konečně vyšlo a čekáme miminko. Ale už ted mám docela obavy z toho že mi doktor vynadá že sem moc tlustá a nebo něco takovýho...Opravdu pokaždý když se rozhodnu hubnout naberu ještě víc. Do toho sem přestala kouřit a během 5 měsíců mám 13kg nahoře......Nevím co mě u doktora čeká......Asi je to uplně trapný ale fakt se bojím.....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já měla to samý. Přestala jsem kouřit a šlo to nahoru pěkně. Bála jsem se, že dostanu vynadáno pokaždé, když jsem šla na kontrolu. Nakonec jsem stejně nabrala 32 kilo :s: Teď jsem 2 měsíce po porodu a už mám 20 dole, takže nebooooj :)

Ahojky, žabko, nestresuj se, nikdo by ti neměl za tvoje kilča nic říct,naopak by jsi měla dostat velkou pochvalu , že v těhulkování nekouříš a jistě i toto má vliv na přibírání a každý organismus reaguje na těhotenství jinak. Doktor by ti nadávat neměl určitě, spíš byste měli spolu najít nějakou cestu , kdyby jsi přibírala nějak extrémě moc,ale myslím si, že to nebude tvůj případ. Hezký večer :k:

vubec se nestresuj,já jsem taky dost při těle a těhotná a zatím my nikdo nic neřekl,jsem na začátku takže až budu na konci asi se neunesu ale co,hlavně že miminko bude zdravé.

neboj on ti nevynada, ja kdyz otehotnela mela jsem 85kg, taky mi nikdo nic nerekl, kamaradka je jeste tlusci a nikdo ji nic nerekl, proste vsechny nemuzeme byt vychrtly, ja taky jim malo, jim hooodne ovoce, nejim hambace a takovyhle veci a jsem tlusta, cim vic drzim dietu, tak tim vic tloustu, nic si s toho nedelej a tes se na mimi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka