Holky listopadky, máme to za pár!!!

04.11.2009

Ahoj těhulky, jak se cítíte? Máte nějaké příznaky? Poslíčky, odchod zátky atd...? Já mám termín až 29.11., ale už jsme málem rodili. Teď jsem otevřená na 2cm a hlavička naléhá na vchod, ale vypadá to, že ještě vydržíme :) Chtěla bych, aby byl prcek ve znamení střelce jako manžel, tak doufám, že to pochopí a vytrvá ještě aspoň 14 dní :dance: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak mi dr. dnes na kontrole udělal Hamiltona. Myslela jsem, že porodím na místě, jak se mi udělalo zle... Odpoledne břicho taky dost bolelo, pak jsem to zaspala a teď je to o hodně lepší... Držte mi palce, ať to zabere, nejraději bych porodila o víkendu :) :a:

ahojky....ja s timhle nalezem zacala rodit:-).....tak drzim palecky apak urco pisni jak jste na tom...

In reply to by Kakuka

zatím je mimi níž a níž, ale jinak se nic neděje ://: Termín je za 13 dní, tak doufám, že to přece jen půjde samo a nebudeme muset nic vyvolávat (kvůli cukrovce musím porodit v termínu). Papapa :a:

něco se děje... Měli jsme po třech týdnech sexík (nic divokého) a teď mi po deseti minutách tuhne a pobolívá břicho... zatím slabě, tak uvidíme ;)

ahoj holky,
tak my jsme taky listopadoví, včera jsme měli termín dle MS a v neděli další podle ultrazvuku, tak jsem zvědavá. Zatím tomu ale nic nenasvědčuje, že by se malému chtělo na svět. Na poslední kontrole 4.11. mi Dr. říkal, že se asi ještě uvidíme za týden.... :-(( No a já bych to už tak ráda měla za sebou.... ale zatím teda vůbec žádný příznaky nemám. Akorát dneska lítám šíleně na wc, byla jsem snad 20-30x, tak si říkám, jestli tam malý už nějak naléhá? Plodovka to snad není, resp. předpokládám, že ta mi odteče jakoby samovolně, toto opravdu furt mám potřebu chodit na wc.... Už jsem z toho hotová.

všechny listpadovky...
Nedá mi to sem napsat!!!!! Popadá mě nostalgie, když tu čtu, jak moc se všechny těšíte na svá miminka!!!! Vzpomínám si na sebe, jak jsem se nemohla dočkat, až budu držet Emičku v náručí......My jsme taky listopáďata, ale už budeme za osm dní slavit rok...
Moc vám všem přeju pohodové porody bez problémů a hodňoučká miminka!!!!!

In reply to by griotka

No letí to jak voda. Natálka je poklad, v noci spinká přes 11 hodin, je od malinka tak zvyklá, jinak je hrozně šikovná, umí moc věcí, roku už utekla. Zubanů má 6, tak je taková zaječice :s: A co Emička, jak se máte holky?

In reply to by renatamu

Tak to jste šikulky my roku neutečem Emi ani neleze... Já ji říkam hopsalka prdelková, má takovej zvláštní styl šoupe se po zadečku, odráží se nožkama a rukama jakoby leze, no nevim jak to popsat, vypadá děsně legračně, ale je docela rychlík :°O°:
Zubanů máme sedm a už měsíc čekáme na ten osmej, ale tomu se nějak nechce.
No a o spaní radši psát nebudu, to je děs!!!! Neustále vstáváme cca po dvou hodinách, je to moje závislačka a chce prso. Pořát kojím a asi budu ještě dlouho.
Jak se chystáte na narozeniny???

In reply to by griotka

Naty bude mít rok 19.11., tak o víkendu 21.11. bude oslavička, chtěla jsem, aby od všech dostala k prvnímu ročku samé hračky, takže jestli teď máme bordel z hraček, tak po oslavě bude mega bordel :s: . Hrozně se na to těšíme, i na vánoce, budou krásný :dance: . Tak to spaní Ti nezávidím, já jsem teda vyspálá až až ;) , ale je fakt, že jsem kojila jen 14 dní. Jsem vděčná za režim, který jsme zavedli, protože máme fakt s Natálkou pohodu, ikdyž někdy to bylo těžký, ale vše se překoná a teď nám tohle období připadá nejkrásnější, protože nám Natálka určitý věci rozumí a je to sranda. Např. když se jí zeptám, kde máme pračku, rozeběhne se a dojde tam, zeptám se jí , jestli pere prádlo a ona kroutí hlavičkou, že neeeee :s: .

In reply to by renatamu

Jo, jsou moc kouzelný v tomhle věku!!! Den ode dne jsou znát jaké dělají pokroky!!!
Emi se dnes začala mazlit s takovým plyšovým ježečkem, přitiskne si ho ke tváři a jakoby ho chová, je u toho moc roztomilá....
Ale to asi znáš. Já si někdy připadám jako cvok, když jen tak sedím a sleduju ji, jak si hraje a nebo blbne. Určitě u toho mám nějakej připitomělej výraz, jak ji se zalíbením sleduju a hltám každej její pohyb a úsměv a nemůžu se jí nabažit...
Holt mě ta mateřská láska opět pohltila celou a já toho vůbec nelituju!!!!!!!!!!!!!

In reply to by renatamu

:ooo: Koupili jsme mluvící housenku od fisher price- takovou tu žlutou, hopsací skákací kravičku a panenku miminko, asi 26cm velký, je takový baculatý a voňavý...Nevim proč, ale mají název šeredky a přitom jsou úžasně roztomilý. :ooo:
No a to je všechno, u nás nejsou zvykem nějaký mega dary :C]]:
A co dostane Natálka???? Budeš dort péct a nebo si ho necháš udělat od profíků???

In reply to by griotka

No myslela jsem celkově - narozeninky i vánoce. Natálka to má chuděrka všechno u sebe, 19.11. narozeniny, 21.12. svátek a 24.12. Ježíšek :\x: a tak výbírat dárky na 3 akce, to je něco. Musíme to nějak rozdělit, k vánocům jsme jí zatím koupili tříkolku s vodící tyčí 3 v 1, k narozeninám dostane od fisher price mluvícího pejska, piánko a dřevěnou hračku. Od našich dostane ten prďáckej kočárek z plastu a do něho taky panenku s vůní ;) , pak telefon taky fisher price, od ségry CD přehrávač od fisher price (oni mají ty hračky úplně bezvadný), od druhý ségry soupravu na zimu, no je nás hodně, tak to bude dárečkůůůůůů. No a od nás ještě pořádnej dort medvídka PÚ, necháme ho udělat. DOma připravím balonky, pohoštění a můžem začít :s:

In reply to by renatamu

tak to máte super naplánováno...
To z těch oslav nevyjdete teda, si to pěkně užijete.
No já zatím na vánoce nemám úplně jasno, když pořát ještě nechodí... Chtěla jsem kočárek a nějaký odstrkovadlo a nebo nějaký houpací zvířátko.... Ještě mám vyhlídnutej mluvící hrnec od fisher price... To jsou tak úžasný hračky, mě se snad líbí všechny a nevím co koupit dřív, pak nějaký oblečení, ale z toho stejně nemá ještě rozum.
O víkendu oslavíme narozky a pak se vrhnu na ty vánoční dárky...... po pravdě vymýšlení vánočních dárků děsně nenávidím, ale ty pro Emičku se budou nakupovat nejlíp, na to jediný se těším.... A pro ostatní to zase bude jako za trest, nikdy nevim co vymýšlet :8_/:

Ahojky, já mám termín 28.11. a taky bych chtěla, aby se malý narodil ve znamení střelce po taťkovi :///: tak sem zvědavá....Snad mimisek ještě těch pár dní vydrží v bříšku :) Jinak nevím jestli to jsou poslíčci, ale mívam tlaky a bolesti v podbříšku a taky sotva chodím, když delší dobu ležím nebo sedím...ale dá se to vydržet....

Já mám termín dnes a furt nic, asi budu těhotná napořád. Už bych ten prodo chtěla mít za sebou a být z nemocnice doma. Mám z toho všeho trochu strach,ale moc si to nepřipouštím.

In reply to by smally1

tak to je o nervy ://: Držím palce, ať se mimísek přihlásí sám a nemusejí ti nic vyvolávat. Zatím si dej s manželem nebo přítelem teplou vanu, sklenku vína a sexík ;) Nám to sice loni nezabralo, ale aspoň se odreaguješ :one:

Já se cítím jako hrošík :s: , bříško už mě nebaví, ale prckovi se evidentně ještě na svět nechce :n:
Termín máme 11.11., ale dle poslední kontroly z 30.10. ještě cca 14 dní, tak jsem zvědavá jak nakonec dopadneme... Já už bych to chtěla mít za sebou, ale žádné poslíčky ještě nemám, ani nic podobného, ale hlavně se bojím, že to nepoznám, až to příjde :?

In reply to by LucyB

to určitě poznáš! Poznala jsem to já i všechny moje kamarádky, ještě jsem neslyšela, že by někdo zmeškal vlastní porod Smiling Navíc poprvé máš spoustu času, než se začneš doopravdy otevírat... Prostě až budeš mít bolesti jako při menstruaci nebo v zádech, nebo až ti bude podezřele často tvrdnout břicho (nebo obojí), začni si psát čas, kdy ti to začíná. Tak poznáš, jestli je to pravidelně a jestli se ty intervaly zkracují. Doporučuje se i teplá koupel nebo sprcha, která to buď rozjede, nebo rozežene. Když to bude už aspoň hodinu po pěti minutách, můžeš vyrazit do porodnice. Anebo když ti praskne voda - to taky poznáš, je to prý jako když jí vyleješ kýbl, ne jen nějaká mokrá intimka... No a silnější krvácení (na dvě vložky) je jasné, to o ničem nepřemýšlej a rovnou volej sanitku... Čtrnáct dní je chvilka, ani se nenaděješ a máš to za sebou!

Ahoj holky, jsem taky listopadovka, sice loňská :s: , ale stejně pořád vzpomínám, jak jsme se hrozně těšili, kdy už to přijde a všechno uteklo jako voda a Natálka 19.11. oslaví první rok :\x: Přejeme Vám pohodové a ryhlé porody a hlavně krásná, zdravá miminka :girl: :cc): :a: Renata s Natálkou

In reply to by renatamu

mému prvnímu synovi byl rok před dvěma měsíci a máš pravdu, uteklo to hrozně rychle. Taky budeš koukat, jak se najednou začne měnit v samostatného tvora, Lukášek mi podává čisté nádobí z myčky a prádlo z pračky, staví na sebe kostky a najednou umí vkládat do vkládačky různé tvary, i když ještě před týdnem ani omylem... Jsem strašně zvědavá, jaké bude mé letošní listopadové mimi, nakolik si budou podobní a co bude jiné :°~°:
Díky za přání a všechno nejlepší Natálce k prvním narozeninám!

segra ma termim 23 azatim taky noc, holky kolik vam vazi mimisci v kterem tydnu mate posledni vahu a kolik

In reply to by Tilly

má podle knížek mimi 2500 - 2700g. Podle ultrazvuku nevím, doktor mi to neříká, nemá to moc smysl. Většinou se to špatně odhaduje. Kamarádce před porodem řekli, že má mimi 3,50 kg a ve skutečnosti měl 4,30, takže je to vážně na nic...

In reply to by Batulka

no segre prave rekli na zacatku 36tt 3,10 a ze by porodni vaha mohla by t 3,5 coz se mi zda malo. myslim si ze to bude vic. jeji manzel mel 4,60, kdyz se narodil. tak snad nebude mit obrika.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka