Výtok

06.11.2009

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s výtokem? Jsem ve 21tt a slaboučký výtok mám průběžně skoro pořád, teď ale docela zesílil. Někdy je čirý, někdy bílý, ale nezapáchá. Někde jsem četla, že se mění ph, takže je to normální, ale nevím, nevím :00:

Ahoj,
výtok je normální, já ho mám od 10tt a bez intimky se nehnu je mojí součástí po celý den. Musím si jí měnit 2xdenně. Někdy je bílí, nažloutlý nebo taková voda. Prostě to k těhu patří.
Hezký večer Pa Pa

ahojda, taky ho mám :n:ale ted mnohem víc než na začátku těhu, ted jsem ve 20 týdnu a děs :00: bez intimky nevýjdu, ted jednou jsem vyšla a odesli to ryfle :s:
je to normální těhu výtok ;) :a:

ahojky,v těhu to bývá normální.Někdo ho má od začátku.Mě trápí od pátýho měsíce,holt se musíme smířit s novou kámoškou intimkou.

In reply to by Sevy

ahojky,TP mám až 19.11,ale začala jsem se otvírat a tak jsme čekali každej den,jenže jediný co odchází ,je hlenová zátka .Včera jsem byla v nemocnici a jsem opět zavřená,malej se šoupnul zase vejš a trošku si se mnou hraje,kontrakce sílí a mě už to bere energii.V neděli se doktoři rozhodnou co a jak,protože díky mý trombofilii mě musí hlídat.Taky jsem zvědavá,kdy to přijde.

Ahoj mam to stejne,leze mi to na nervy,ale je to proste normalni,ten hormonalni proces co se v nas odehrava to zpusobuje,rikal :*8*: ze je to ok,no ono se mu to rekne on ho nema :00: na myti pouzivam lactacid femina a stale intimku,vic neporadim,asi to budem muset jeste ty 4mesice vydrzet

In reply to by Nikkys

Hm, asi nám nic jiného nezbyde :-/) asi v 8tt jsem s tím byla u doktora, to se mi nezdála žlutá barva-doktor ho zkoumal pod mikroskopem a nakonec usoudil, že je to o.k., ale že si mám koupit VITAgyn C, aby se srovnalo pH. Úspěch žádný, akorát to stálo kupu peněž, tak už to asi řešit nebudu :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka