Smutek

06.11.2009

Můj miý deníčku a holčiny,dne 4.11 2009 jsem byla na revizi po zamlklém těhu :r: ,byla jsem 8+1tt,dostala jsem antibiotika proti zánětu.Ptala jsem se kdy můžu začít se snažením o další :cc): a dr v nemocnici mi řekl,že mám nechat proběhnout 2xms a pak to máme zkoušet .Chtěla bych se vás zeptat,jak je to v šestinedělí,byla jsem těhotná poprvé a nic o tom nevím,a taky jestli jste se :|-|: i během toho šestinedělí,nebo se to nesmí???děkuji vám za odpovědi

ˇ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;tt

Nééé :r: !! zrovna jsem ti psala zprávu a pak jsem se koukla na tvé články a čtu tohle :r: . Strašně moc mě to mrzí!! Neboj určitě se podaří příště a vše bude tak jak má!! Držím ti palečky a vydrž bude zas lépe uvidíš, vím ted se tomu asi nedá věřit musí to hodně bolet :\/: .. určitě mi napiš prosím.

ahojky ja byla na revizi dvakrat(poprve mi to spatne udelali) a do 14 dnu jsem otehotnela a ted mam nasi ctyrmesicni prdelku........radila jsem se o tom s dr a primarem a doporucuje pacientkam otehotnet hned po revizi.......

To je mi líto,že jsi si tím taky prošla..já měla zamlklé těhu šla jsem na revizi v 10.týdnu..teď jsem už znova těhotná..v 11.týdnu tak to snad už dopadne dobře!!!
No my jsem začali pracovat na mimču hned,4 den po revizi jsme na to vlítli..jinak říkají 10 a nebo 14 dní bez sexu a za 3 měsíce se začít snažit...
Tak se moc opatruj a ať se vám to pak hned povede a vše je ok!!!Terka :h: :k:

In reply to by Terulkovka

Ahojky moc ti děkuju,snažit se o miminko začneme až po těch dvou měsících,jak mi řekli v nemocnici,ale s tím sexem,no nevím to asi určo proběhne dřív.... :C]]: .....teda až doberu antibiotika a řekne mi dr,že je vše ok.Jinak tobě držím pěstičky,at je vše v pořádku a at si to těhulkování užíváš a doufám,že já pak taky brzy budu psát,že už jsem těhule.... :qu:

Ahojky, to je mi líto, mě v nemocnici řekli, že si mám od sexu dát na chvíli oddech a je fakt, že po revizi to bylo to poslední na co jsem měla náladu a víceméně jsem tomu přišla na chuť až když uplynuly tři měsíce od revize..... Tělo si musí odpočinout....

mám za sebou 2 revize.Nikdy jsme to nevydrželi celý šestin.Ale pozor jsme si dávali.Určitě bych s tím počkala,ať se dá to dole všechno do klidu.Udělala bych to ,jak ti říkal dr.Teď tě čeká nejhorší období,proto buď silná a hodná i na partnera,ten si to v sobě určo taky řeší.

In reply to by lena

Jo tak to máš pravduje to pro oba docela rána,ale tak nějak to asi mělo být,takže se s tím nedalo nic dělat :#o: ,ale určitě bych taky počkala s tím :*O*: ,jen jsem chtěla vědět jak to bylo u vás ostatních.... :$$: ,snažím se být silná a držím se statečně jen jsem trochu víc citlivá a je mi smutno,když je přítel v práci,i když je se mnou doma mamka... :#o:

Já bych to :*O*: nehrotila, já si měsíc od sexování dala pohov, celkem jsme museli čekat 3 měsíce a pak se hned povedlo a kukni na moji fotečku, Rudošek má už půl roku.
Hodně štěstí, přebolí to neboj
http://www.prckoviste.cz/luxil

In reply to by Luxil

Já vím,že bych to neměla hrotit,jen jsem chtěla vědět,jak jsou na tom ostatní holčiny a jestli se to třeba vůbec může,ještě jsem šestinedělí neměla a tak vlastně ani nevím co se smí a co ne... :$$: ,koukala jsem na tvýho krásnýho synáčka,je opravdu ůžasnej a sladounkej...... :qu:

In reply to by petizak

děkujem, Rudošek je zlatíčko a když si přdstavím, že bych už měla vlastně dneska roční mimčo a neměla Rudoška... je to zvláštní nad tím takhle uvažovat protože druhé neplánujeme takže Rudošek by už nikdy asi nebyl. Blbosti že ale to přebolí, já na revizi už zapoměla, jak otěhotníš podruhé tak zapomeneš ani nevíš jak ;)
http://www.prckoviste.cz/luxil

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky