jak odtranujete skvrny?

06.11.2009

:a: ahoj holky,chtěla bych se zeptat jak odstranujete skvrny na dětském oblečení,nechci dávat žádný vanisch apod. protože mám :cc): atopika,něco šetrného neznáte?aby neměl vyrážku,díky!(hlavně na bílém prádle)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj tak já používám nějaké jádrové mýdlo stálo asi 8 kč, co nejdřív věci namočím , vyperu v ruce a pak to stejně ještě vyperu v pračce co nepustí hnd tak po 2-3 praních už to tam většinou není.

Ahojky, tak já používám na všechny skvrny žlučové mýdlo z DM. Mají ho u pracích prostředků a to buď ve formě mýdla (asi 13Kč), nebo tekuté (asi 27Kč). Obě jsou fakt super, zatím mi pustilo všechno. Složení: Praní aktivující látky z kokosového oleje a z oleje z palmových jader, volská žluč z biologického chovu, voda. Kam se na to prdí vanish, žlučové mýdlo je rozhodně jemnější k pokožce. Dokonce se někde četla článek kde si ho chválila jedna maminka, které se při přepírání věcí mýdlem v ruce, hrozně zlepšil exém na rukou. :a:

Mě známa poradila, dávát věci na sluníčko, že skvrny vyblednou. Teď je to sice složitější, ale přes léto, to opravdu funguje. Já jinak skvrny neřeším. Malý má pár domácích obleček, co má od mrkve, borůvek apod. a u věcí na doma mi to je jedno, aspoň mě nemrzí, jak si tam udělá další flek :D

Ahojky, já používám sprej na skvrny z Dedry.Je to šetrná ekologická drogérie.Mám doma skoro vše od této značky.Pustila mi i prupiska, borůvky zaschlé i mastné skvrny.

já prádlo vždy přes noc nechám namočené a až na mastné skvrny pustí snad vše. Předpírka není tak účinná jako tento způsob, kterým praly ještě naše maminky.
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka