Cože?

06.11.2009

Holky co to je?Před chvilinkou jsem si dělal test a nic?!?Je pravda že předevčírem tam ta druhá byla jen slabulinká ale mám nevoslnosti,závratě,bříško pobolívá a ted jen jedna čárka.Poslední ms 27.9.2009. Už se to někomu stalo že nejdřiv // a pak / ? Podle výpočtu to je 5.týden

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jsi už 5tt+5, tzn. 6 týden, nechci tě strašit, ale taky je možné, že se to špatně uchytlo, mě se to stalo minulý měsíc, ale to by jsi zase krvácela. Ta slabší čárka byla slabší než která? Ta z prvního testu?

To je opravdu divný, to by mělo být jedno z jaké moči to děláš! Zkus ještě jeden test, třeba byl špatnej.

NiVe
Ty jo mě je z toho akorát do řvaní.z ranní jsem ho nedělala ale psali tam že je to jedno kdy.Teda já jsem úplně hotová a je možný že ten první byl falešnej?ale co potom ty příznaky...Ježiš marjá že já si ho vůbec dělala znova.Ale pátej týden to přece neni brzo na dělání testu jako že by se to ještě neukázalo ne..

In reply to by NiVe197

ahoj, hele nepanikař, testy nejsou 100% spolehlivé. a jestli seš z toho takhle na nervy, tak doporučuju jedno: zítra jdi do nemocnice na gynekologickou ambulanci, že tě bolí břicho, že jeden test byl // druhej / a oni ti udělají UTZ - v 5 týdnu už by měli vidět dutinku v děloze. Možná se na tebe budou tvářit, zaplatíš 90 Kč a budeš vědět na čem si. Byla tu holčina, které se 2. čárka v 5 týdnu taky neukázala, bála se, měla příznaky, doktorka jí objednala až za měsíc. Poradila sem jí totéž, šla druhý den na vyšetření a přišla se zprávou, že je opravdu v tom! hlavně klid a zdraví rozum. ať to dopadne dobře. dej o sobě vědět!

ahoj, a nedělala jsi si ten min. test ráno?? protože ráno je konc. hcg největší, takže bych to být tebou zkusila zítra ráno, hned z první rannní moči. já stím tedy osobní zkušenost nemám, ale je to jediný vysvětlení který mě napadá. hlavně ať to dobře dopadne,dej pak vědět,ju??

In reply to by Veronika20

ahoj, já teda nevím, ale např na Mamatestu píšou, že nemáš odečítat výsledek déle než po asi 5 minutách, nebo kolika, že pak už to neplatí..... no ale ty těhotná podle všeho si, takže nevím... tyhle věci jsou hrozně individuální.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka