chyba ve stravě?

06.11.2009

Ahojte holky, jak stravujete svoje roční dítka??? kolik toho tak približne sní??? já jsem toho svýho ai prejedla:-((( má strašnej prujem chudáček malej :r: a doktorka ríká že je to chyba ve strave. No my papáme takto: ráno: ovocná výživa- vše jiné odmítá jen tohoto sní celou skleničku a to je 190g, desátá- pulku chleba, obed 180 g maso plus se zeleninou, presnidívka- jogurt, večere-polívka nekdy pribinák. myslíte že se mohl pokadit z toho pribináku že je to tak silný??? nebo má moc jídla??? já fakt už nevím:-( :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

My jsme v roce jedli to samé, samozřejmě s menšíma obměnama. I s tím pribiňákem. Někdy se mi spíš zdálo, že by toho mohl sníst i víc. Pokud má průjem, zkusila bych vypustit toho pribiňáka a uvidíš, jestli to zabere. Některé děti s tím můžou mít problém. Jeník po něm měl zpočátku řidší stolici (ale ne vysloveně průjem) a dr. říkala, že jestli na něj má chuť a dlabe ho bez donucení, že je všechno v pohodě, že se to upraví.

In reply to by Juulca

Ahojky, tak mockrát dekuji:-))) už jsem se lekla že ho fakt prejídám ale když on tak pekne papká a ty pribináky by snedl i tri, vubec ho nenutím, jen u obeda protestuje, ale to je asi normální :!k: nomá 10,6 kg tak snad je to v pohode, ale ted teda pekne zhubnul tak papááá

Ahoj.
Myslím, že malého vůbec nepřejídáš! Jí pěkně. Asi mu neudělal dobře fakt ten pribiňák nebo něco z toho ovoce nebo oběda, nevím. Možností je hodně. Určitě ti ještě někdo napíše.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky