Ahojky:-)

06.11.2009

Ahojte holky moje..v první řadě chci napsat jakou jste mi dneska udělali radost s testíkama..supeeeer..další těhulky mezi náma :\x: :qu: :one:
Tak dneska jsem podle poslední ms 12+0tt,takže to znamená,že už ode dneška neberu utrogestan a tudíž je to ted vše na přírodě.Ráno jsem byla na krvi a taky jsem si musela přinést hořký čaj do kterýho mi nasypali nějaký sladký prášek a dvě hodiny jsem tam musela čekat,bez jídla,bez pití,ani na wc jsem nemohla,ale dalo se to vydržet a příští týden by měli k dr přijít výsledky tak jsem zvědavá.Byl to tedy ten test na cukrovku,že?Někdo mi tu psal,že se chodí později kolem 20tt..tak nevím :? Asi co dr to jiný názor.
Snad bude vše ok.12.11 je už pomalu za dveřmi a nemůžu se dočkat.To jsem si říkala,že jak uvidím miminko na utz budu v klidu a houby..pak zase až uslyším srdíčko a taky nic..teda na chvilku jo,ale ted už jsem zase nervozní a říkám si,že ted po tý kontrole už budu klidnější,že budu mít snad to nejhorší...tedy ten první trimestr za sebou..no jsem zvědavá jak dlouho mi ten klid vydrží tentokrát :s: Už se asi nepřestenu bát nikdy.
Obvodního dr už mám taky vyřízenýho,ještě se musím objednat k zubařce.Jinak jsem ted byla pěkěn nastydlá,teda spíš jsem měla pořádnou rýmu,ale horečky ne :n: Už to trochu polebuje,tak snad za pár dní už budu úplně fit.Jinak mě jen hrozně bolí prsa a podbříšek už ani ne.Včera jsem po dlouhý době zkusila normálně večeřet a zase to šlo skoro hned ven..holt musím zůstat u ovoce na večer.
Tak to je ode mě prozatím vše a ozvu se příští týden po kontrole..mějte hezký víkend :a:

taky jsem dnes 12+0,takze jdeme spolecne do 13TT :dance: Me Dr.vcera automaticky jeste Duphaston dalna dalsich 14dnu,tak nevim :#o: Jsem moc rada,ze je u tebe vsechno v poradku :\x: S temi testy na cukorovku si taky pamatuju,ze jsem se synem sla taky kolem 20t,takze c doktor to nazor.Clovek v klidu nebude uz nikdy jak v tehu,tak potom jak je mimi na svete a pak skolky atd a porad neco. :) S tim obvodnim jsi sikulka.Rikali mi,ze to staci vrdit do 5.mes.,tak s tim jeste pockam.Prsa me ted taky trosku boli a podbrisek dnes rano uz bolet prestal,ale je to narazovy a vim,ze to zas prjde.Lidunko,opatrujte se a mejte se s mimouskem moc hezky a toho 12.11 se uz nemuzu dockat na tve hlaseni ;) :a:

hezky pokračujete.Teď už ti dají všichni pokoj s tím,kdy si pořídíte mimi.Už to ví příbuzní?Od přítele ségra?

In reply to by lena

Ahoj Leni...všichni už to ví..to víš,že moje rodina je úplně nadšená,ale ta jeho stojí za prd..tatka na to neřekl nic..mamča se to dozvěděla od tatky,on mě totiž vezl naposledy do pronatalu..ani nezavolala,aby pogratulovala..natož,aby ho třeba obejmula..to bych chtěla moc..mezitím jsme se párkrát viděli a ani jednou se nezeptala jak mi je,jak pokračujeme..podle mě se nikdy nesmíří s tím,že jsem z části cigánka,ale že je její syn nejštastnější ze všech dětí to už asi nevidí.Jeho ségra je furt stejná kráva..naposledy to ještě nevěděla,že jsem těhu..si miláček hrál s jejím synem s legem a říkal,že to bude asi dědičná hračka..tak poznamenala..Vy než budete mít dítě(takovým tím stylem,že ona už asi bude mít fousatý děti)..asi si umíš představit jak mě to bylo líto..řekla jsem jí,že už těhotná jsem..jen koukala.. na pár věcí se zeptala,ale já už popoháněla přítele,že chci domů..abych se mohla vybrečet.Jeho brácha se taky ani neozval,aby pogratuloval a dokonce ani jeho manželka to donedávna nevěděla..takže aspon vidím jak je to zajímá.jééje to je román,ale jak si na ně vzpomenu mám vztek..a hlavně je mi to líto vůči miláčkovi.
No a co ty kočko jak se daří?

In reply to by Lidussinka

To jsem nechtěla v tobě tohle vyvolat,promiň.No já po dvou revizích,genetika a krev dobrý.Máme za sebou první měsíc snažení i když jsme ještě měli 3 měsíce čekat a výsledek je,že mrcha má 4 dny zpoždění.Ještě uvidíme.Připravená jsem na všechno.

Ahojky Lidu, je dobře, že pěkně prospíváte :one: :c: a teď už se hold budeme bát pořád ;) to k tomu patří no... jinak se mi nezdá, že už by jsi byla na testu na cukr, to je nějak brzo ne? :jawdrop: mě doktor říkal, že to dělají cca kolem 25. týdne, protože dřív to nemá smysl, se ti tam nemá co ukázat.... to leda, že by jsi byla v nějaké rizikové skupině..... a jinak teda ten test na cukr taky probíhá tak, že ti během toho berou 3x krev a musíš dávat i moč k tomu :one: no tak uvidíš, co to bylo.... hlavně, že jste v pořádku :a: :h:

In reply to by lulubar

Ahojky,no dávala jsem krev tři zkumavky a moč..po těch dvou hodinách,opět krev a moč..tak já taky nevím..třeba proto,že mám nadváhu tak mě tam poslal :? Nebo to fakt ještě nebylo ono a půjdu pak znova..jo sestřička říkala že jdu na glykemickou křivku..tak to je asi něco jinýho :? No nevím..právě z tý poslední kontroly jsem měla zato,že jdu na test na cukrovku,ale řekla mi tolik informací,že ted vážně nevím :s: Pozeptám se na to :)

In reply to by Lidussinka

Tak to bude asi ono... ;) jen teda nevím, bych si ale i tipla, že na to půjdeš ještě jednou :( ........ co vím, tak kámoška na tom taky byla dvakrát, jednou takhle na začátku a pak ještě kolem toho 25. týdne.... ona to má zase dědičný ;)

tak k tomu strachu, měla jsem to úplně stejně jako ty. Pořád jsem si říkala, až budu mít ten první trimestr za sebou, to bude super. ale vydrželo mi to vždycky jen jeden den :) Teď jsem ve 21tt a čekám na velký UZ a zase se bojim, takže se si budeme opravdu bát až do konce.

Čauvec Lidun :a: Já taky právě dneska dobrala Utroš :one: Holka já nevím kdo z nás se po kom opičí pořád :!k: :!k: na mě to taky ukazuje podle MS 12tt,ale nevím kolok přesně? Ty máš jinou těhukalkulačku na netu :? Lidu,a jakto,že mě na žádnej test cukru neposlamůj DR?A nebud pořád nervozní kurna,nebo ti dám po prdýlce už :) Jedno nemáme stejně mě pobříšek bolí pořád a prsa necítím vůbec :n: Jen mě občas svědí :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky