Půl roku v noci buzení po hodině :-(

06.11.2009

To je hrůza,vzpomínám na doby,když byl malý ještě malý :) . Tak pěkně spinkal - od osmi až do tří,pak jsme kojili kolem páté a pak spal do osmi. Kde jsou ty doby? :n: Přitom prý čím je dítko starší,tím lépe v noci spí -ha,ha - tak pro nás to asi neplatí - my jsme ted v sedmém měsíci vzhůru prakticky po hodině :? a kaše večer nám vůbec nepomáhá,jinak kojím a v noci mu vždy strčím prso - mám Tomču v posteli,jinak by to asi nešlo :n:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak me mala spala takhle do 5 mesicu a pak jak pises buzeni po hodine,po 2.ted ma 11 mesicu a spi s emnou v posteli pac vytahovat ju furt z postylky by me asi jeblo :00: No jo,musime odbourat to nocni kojeni,ale kdo ma poslouchat ten rev :s:

tak my mame uplne stejny scenař.do puntiku..ale jsme o mesic mladši...stale to řešim...usne tak až v 1hod i pozdeji pak se budi po hodce...dřiv spal jak popisuješ...lezou nam zoubky...ale jestli je to tim nevim...
davam ho spat ve 21hod...a stejne se vzbudi po hodine...
přes den spi práve dobře..a to možna ono..nevydrži dlouho bdit tak hodku..hodku bdi a hodku spí...a když to protáhnu to bdeni,tak pak nemuže usnout..tak co s tim...
kaši jsem začla davat taky na noc..a nic .....kojim...ale jinak za minuly mesic nic nepřibral,dřiv i 1kg mesične..tak si myslim,že to bude asi hlad...začal se vic hybat,tak potřebuje vetši přijem..flašku nechce..tak nevim jak toto vyřešit.
tak jsem ti nepomohla vid.... ://:
papa :a:

In reply to by zavoma

jo a pak jste přibrali normalne...davala jsi mu neco na vic?ja kojim po 2hod..hodne piju..ale zdá se mi,že mi asi mliko ubyva..či co..nevim..po kojeni ale mliko ješte mam,tak nevim...je teda fakt,že už je nemam narvany jak dřiv...papa

In reply to by renus

Já jsem mu kolem toho 5.zkoušela večer dávat rýžovou nemléčnou kaši míchanou s mým MM,ale nemělo to vůbec žádný účel a kaše byla hnusná,tak jsme přestali a až ted od konce 6.m.jsme začali normálně zeleninou v poledne a asi 2 dny k tomu večer kaši,ale už mléčnou...a výsledek je pořád stejný,fakt by mě zajímalo,čím to je,že se tak budí. S těma prsama bych to popsala nachlup přesně,jak píšeš ty.Myslím,že ty prsa už nejsou tak plný,protože se tvoří mlíko podle spotřeby,kolik zhruba malý vypije,ale taky pak ještě něco málo odstříkám.

In reply to by zavoma

zkoušela jsem..ale je neusne protivny,tak ho nejak sice zabavim,pak neusne..a stejne mi nespi ani v noci...dospava doobeda pak ale..nevim jak na to,aby se to posunulo...na tu 21hodku... :§)
neplnime ani manželske povinnosti tim padem :!k:

noční bdění může zpusobit i příliš denního spánku. Od půl roku by mimi mělo spát už jen tak 3h přes den a max 90min vkuse. Má se normálně probudit.
navíc prý se mimi v tomto věku už málokdy budí hlady (pokud se nejedná o růstový spurt, to bude trvat tak týden a zas se to spraví). Spíš pokud miminka mimi vždy vytáhne z postýlky, může mu způsobit tzv. separační úzkost, prostě se bojí v noci sám.
Nkěkteré maminky mají vyzkoušeno, že cca 3 noci vstával k mimi tatínek, jen mu nacpal dudlík a podržel za ručičku, ale žádné prso, jen jednou za celou noc a jinak nic. a po těch 3 dnech se opravdu zlepšilo.
my včera poprvé nasadily kašičku na noc a opravdu zabrala. Spinkala celou noc.
:a:

In reply to by Dejmalka

No Val bude mít 8 měsíců a přes den spí opravdu dost, ale nic s tím nedadělám. Je tak protivná, že jediná možnost je ji opravdu dát spát. Po každých 1,5-2 hodinách bdění jde na 3/4 hoďky -1 hodinu spát. V noci se mi budí v průměru 2-3. No dnes to bylo cca 5x, tak snad to nebude tak pokračovat :-). My bohužel nepoužíváme dudu, takže u nás by tatínek asi nepomohl :-(.

In reply to by Dejmalka

to se máte,s tou kaší :qu: :one: Já ji dávám ted 2 dny,ale žádná změna...taky mně ale přijde,že se nebudí hlady - párkrát si cucne a většinou zase spí. A separační úzkost? Mám ho u sebe v posteli,protože takový noční tělocvik už bych fakt nezvládla :n: přes den mi spí celkem tak 2-3 hodiny,takže přespaný taky není :n:

Já tohle měla do 11 měsíců. Pak jsem odbourala noční kojení, 2 večery řval, ale pak začal spát celou noc. I když to není přesný, on mi ráno vstává už v pět, takže jsem stejně sůva, ale pořád lepší než to věčný buzení, už jsem byla na odvoz :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka