Praní oblečků na mimi

05.11.2009

Ahoj těhulky a maminky!!!
Mám na vás dotázek. Tak nějak se pomalu chystám, že začnu prát na etapy oblečení pro naší cácorku, abych to všechno stihla a taky pro jistotu kdyby se jí zachtělo k nám dřív.
A tak jsem se chtěla zeptat jestli jste na mimi oblečky používali nějaké speciální prací prášky a aviváže nebo normálně ty co používáte běžně?
Čekám první miminko, tak jsem trošku mimo obraz....
Děkuju za rady

Čauky,já už to mám naštěstí za sebou.Prala jsem v Lovele.Holky poradily buď toto nebo Batole.Aviváž prý raději zatím ne.Prani bylo v pohodě,ale to žehlení-to mi dalo :-)Přeji pevné nervíky.

já jsem vyprala všechny mimi oblečky v prášku Lovela, přidala jsem navíc máchání a žádnou aviváž. Jaké bylo moje překvapení, když se mi po Lovele drobek osypal, takže jsem mohla všechno přeprat a přežehlit znova :-(

Ahoj.
Já mám vše vyprané v tekuté Lovele. Když jsem to prala, tak jsem si říkala, že by to mohlo lépe vonět. Ale teď když otevřu skříň (po měsíci), tak se na mě vyhrne nádherná vůně! Jsme s manželem taky trochu alergici, tak nechci nic pokoušet až malá bude příští týden venku. ;) A rozhodně bez aviváže Iris !!! :w:

Ahojki, já jsem od začátku používala Batole prášek i aviváž. Je to pro miminka a malé nikdy nic nenaskočilo. Tak uvidíš, jak se rozhodneš. Ale pokud má malá sklon k alergii určitě vybírej pouze z řady pracívh prostředků pro miminka. L.

Ahoj, ja som si kupila tekutu lovelu, mali v akcii, a tak periem a periem, ved uz by sa patrilo, 5 tyzdnov do terminu :dance: . Mne to pride ako taka jemna prijemna vona, tak dufam aj bobiskovi bude vyhovovat, nerada by som to vsetko prala odznova :n:

Ahoj, jsem dost silný alergik a ekzematik, tak jsem to taky řešila, v čem asi budu prát. Bylo mi doporučeno (i Dr.) v žádném případě ne aviváž! ale prášek,že není nutné dávat přímo ty dětské. Lovela mi strašně smrdí, abych řekla pravdu, takže začínám pro malého prát normálně ve stejném, co používám.... Snad to bude v poho...

Ahojky, já už mám vše vyprané a prala jsem v prášku Lovela - aviváž jsem nedávala... Co takhle vím od kamarádek, tak většinou prali v prášcích určených pro miminka a až když byli prckové větší, tak jim začali prát v normálních prášcích...

Ahojky,tak já od narození peru normálně s našimi věcmi i prášky a bez problémů.Malá se mi po tom nikdy neosypala.Ze začátku jsem měla Ariel sensitive.

Ahojky, já teda teprve začnu prát, chci se na to vrhnout zítra abych to vše stihla. Já mám Lovelu a být tebou tak si taky raději koupím nějaký dětský prášek nikdy nevíš jestli náhodou nebude alergická, tak aby si to nemusela potom prát vše znovu :) jinak aviváž mám od Batole, protože mi od loveli moc nevoněla.

In reply to by lenca

No z alergie mám největší strach, protože já jsem alergii měla a tak malá má 50% šanci, že bude taky alergická. Tak se vyrazím podívat na prášky pro mimča a něco koupím. Děkuju za radu

ahoj tak ja jsem se do toho pustila dnes... koupili jsme prasek primo pro mimi a lepsi je to bez avivaze aby to malicky nesvedilo. i po tom prasku jsem to radsi vymachala podruhe.

In reply to by Iris

jj ja jsem spokojena aj pekne voni. kamoska prave rikala ze prala taky v normalnim bez avivaze ale potom to musela prepirat ze to malymu delalo zle a tak prala v detskym prasku s detskou avivazi a ze to dopadlo stejne takze projistotu uplne vynecham nejakou avivaz...

Ahoj Iris, tak já také čekám své první miminko a všechny věcičky mám už vyprané a vyžehlené:-) Prala jsem je v prášku Batole bez aviváže, ale když jsem se potom bavila s kamarádkou, která má už 2 děti, tak mi říkala, že ona to prala normálně v persilu bez aviváže. Tak nevím, ale já jsem si ty věcičky vyprala raději v Batoleti. Měj se krásně a užívej si těhulkování :-))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka