Magnésko

06.11.2009

Ahoj holky nevíte někdo do kterýho týdne se má brát magnésko?Beru ho cca od 20tt ted jsem 37tt tak nevím jestli ho mám ještě brát díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak děkuji za odpovědi beru jen jednu tabletku denně tak si myslím že když už si od zítra nevezmu nic se nestane a je fakt že když jsem zapoměla bříško mi tvrdlo třeba i 5krát za den a když ho beru tak třeba jen 1-2 za den.A snad tvrdnutí bříška nějak miminku neškodí?????

In reply to by Michaela-

To určitě ne, neubližuje. Někde jsem četla nebo slyšela, že je jim to dokonce příjemný-jako taková masáž :? :one: Já byla v nemocnici s otevíráním + tvrdnutím, tak proto jsem rodila takhle brzo. Ve 27tt mi zastavovali porod, takže 37tt byl pro mě úspěch :wink:
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
http://plucka.mondozoo.com ... díky za klik :wink:

In reply to by plucka

Tak to věřím já tohle měla při prvním těhu břicho mi tvrdlo už asi od 15týdne a docela často měla jsem prý špatnou placentu a špatnej průchod krve v pupečníku tak že do mě prali magnésko pak jsem skončila ve 30týdnu na rizikáči a dávali mi magnésko kapačkama na zklidnění dělohy a nepomohlo to a malá musela ve 31+2 ven císařem tak že jsem ted vlastně jako prvorodička a tohle těhu mám v pořádku a je pro mě taky velkej úsoěch že nemám v tomhle těhu žádný potíže.A to jsi rodila spontálně?

In reply to by Michaela-

Jj přirozeně, prdla mi voda :///: . Měla jsem to podobný u obou, akorát u druhýho mě radši zašili. Vlastně jsem to měla až na to zašití a špitál stejný. Skoro na tt stejně, u obou praskla voda, oba pupečník kolem krku a oba stejně velicí a krásní :c: jo a oba v dubnu - 24.4.2006 a 4.4.2009....... ://: :!k:
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
http://plucka.mondozoo.com ... díky za klik :wink:

Myslím, že je čas ho vysadit. Tobě dr. nic neřekl? Já ho teda brala až do porodu, ale to bylo ve 36+5. Vysazovala bych trochu pozvolna, když ho bereš tak dlouho, né ze dne na den :wink: , ale záleží na tobě :one: :papa:
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
http://plucka.mondozoo.com ... díky za klik :wink:

Ahoj, v 35tt, 36tt by se s ním mělo přestat, vysadit, zpomaluje prý porod. Já ho vysadila v 35tt a pak jsem občas pila magnezii vodu, když jsem měla pocit že mi často tvrdne bříško.Ahoj

Ahoj,
já brala magnézko do konce 36tt,pak už ne na doporučení mé doktorky.Ať tam nemáš prcka do Vánoc :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka