Asi už mi hrabe

06.11.2009

Ahoj holky, já už sand magořím. Mám dotázek nejen na ty, co menstruovaly v těhotenství? Kdy jste poznaly (zjistili),že jste těhotné? Já Minulý týden (v úterý) dostala menstruaci (síla a délka trvání byly jako obvykle). Před každou menstuací mě šíleně bolí prsa, bolest s mensturací normálně ustala. V pátek před týdnem mi bylo odpoledne špatně až blivno za hoďku za dvě to zase přešlo. A zhruba od neděla mě každé odpoledne bolí žaludek, včera mi bylo blbě celý večer(ale to už jsem o tom začla přemýšlet,předchozí dny jsme tomu nevěnovala pozornost), jak jsem přišla domu, tak jsem do sebe akorát naházela večeři (to mi zase chutnalo), dala sprchu a zalezla do postele s knížkou, vůbec nic se mi nechtělo. V noci jsem si nějak blbě lehla a zjistila jsem, že mě začínají bolet prsa (což je na menstruční příznaky děsně brzo) a dneska je mi blbě už od rána (ale to přikládám psychice). Jsem podrážděná. Tak nevím, co si o tom mám myslet, asi už magořím.

Poslední menses jsem měla 19.12.09, většinou se mi předcházela a teď najednou tak dlouho nic. Nebolí mě celá prsa, jen bradavky :D ale, za to dost, před MS mě nikdy nebolely. Test jsem si dělala dneska a byl NEGAT., tak jsem na vážkách. Nevim co teď, zbývá jen čekat, ale to je hrozný :(

na konci rijna sme se spritelem rozhodli pro mimi ale 10 listopadu prisla ms ale od te doby me boli prsa dela se mi spatne az zvracim mam zmeny nalad a ruzne chute atd.tehotensky test me vysel negativne a dnes jsem byla na gynde doktor mi rek ze mam zvetceny cipek a ze budem cekam na dalsi ms jestli prijde a jak bude probyhat a ze tehotna byt muzu ale taky nemusim ze mam cekat tak nam asi nic jineho nezbyva tak ti preju at se pridas k tehulkam

Ahojky,minulej rok o prazkach jsme mela menstruaci 2tydny,ale to sem jen spinila,vzdy jen vecera a rano a pres den nic,no ale test mi nevysel ani jeden.No a v zari jsem si pekne slavila svagrovy narozka a pak taden na to jsem teprve zjistila ze sem tehotna,nedostala jsme to a bylo to hned jasny..nejkrasnejsi den meho zivota,kdyz se na testu obevily 2 // :) a ted uz mame doma pulrocni certici :)jinak ja zjistila ze jsem v tom :) az po 2mesici:),pokud jses tehotna,tak preji prijemne tehulkovani at mas vse naprosto v poradku.Mej se pekne a drzime pesticka..Papa Martina s Dominičkou

me taky pred menstruaci byvalo jako bych mela otehotne boleno poprsi spatne od zaludku ale vzdycky jsem to dostala ale na posledy kdyz mi to takhle udelalo tak jsem mela normalni menstruaci ale byla jsem uz tehotna takze nstracej nadeji boleli me prsa aji po tom coz mi pripadlo divny tak jsem je na gyndu jenze tam mi rekli ze je to jeste brzo tak me objednali za ctrnact dni a to uz bylo poradny mimino :s: jo a test mi vysel ze jsem tak si tam zajed tak ctyri tydny po tom co to nedostanes ja jsem to az v druhem mesici nedostala tak jsem si udelala test a jela jsem tak uz jsi mozna tehulka

Ahojky,
tak já vím naprosto přesně, že jsem otěhotněla 5 dní před MS, mrchu jsem dostala, ale byla hrozně bolestivá a krátká, takže jsem myslela, že nic. 3.den po otěhotnění se mi udělalo hrozně moc špatně - seděla jsem v práci a naráz mžitky před očima, na omdlení, závratě, nemohla jsem dýchat, bylo to hrozný, nechápala jsem,co mi je...no a ono to bylo to, že se tělo s novým životem nějak potřebovalo vyrovnat.

Takže takový mám já zkušenosti, + test // mi to ukázala slabé // až za 4 týdny.

Ale taky jsem zažila,co udělá psychika, bylo to hrozný.
Taky se mi dělalo zle na zvracení, zdálo se mi, že bolí prsa, ale nic - bylo to tehdy vsugerované. Ale třeba u tebe to bude ono. No víš, musíš počkat, jak jinak,že a pak se uvidí.
Držím pěstičky, ať je čekání na miminko co nejkratší.

In reply to by marcy

Jo jo psichyka je v tomhle děsná, ale zase teď měl člověk jiny sarosti a tělo spíše sleduji před MS ne po MS a ani jsme nepřemýšlela, jeslti mě dneska odpoledne začne bolet žaludek nebo ne, ale po tejdnu mi došlo, že mě žaludek bolí skoro kyždý den. No jsme realista, tak tomu nevěřím... ale bylo by to pěkné...:)

Ahojky,nemagoříš a jestli jo tak já asi taky.mam ty samé příznaky.MS jsem měla pravidelnou,byla drobet silnější než obvykle ale dobrý.od konce MS je mi blbě,chvílema nazvracení,motá se mi občas hlava a pobolívá břicho :jawdrop: prsa mě taky děsně bolí před MS a ted mi pobolívají zase,nevim jestli je to třeba i ovulací,tu měřim a mam jí ted.Ráno se vzbudim a je mi děsně blbě,tak já taky nevim co se z toho vyklube :? :?

In reply to by jasmínka J.

Já teda ovulaci moc nesleduji, občas si udělám test, jen abych ověděla, jestli si myslím správně, že mám ovulaci,ale tu bych měla mít příští týden. Břicho mě nepobolívá, jen mám pocit, že je děsně nafouknutý i kalhoty mi byli včera nepohodlný.

In reply to by JoHanule

Je to z toho neustálého sledování, a mohlo by to být a nemuselo by to být, atd., atd., stejně se to dozvíš nejdřív, až ti nepřijde mens. maximálně třeba 2 dny před, podle data oplodnění :). Ale nedělej si zbytečné naděje, budeš pak zbytečně zklamaná si myslím já.

:k: Já v 8. tt. Normálně jsem měla měsíčky a kdybych si asi neudělala test, protože se mi strašně zhoršila pleť,tak kdo ví, kdy bych se to dozvěděla :-)
Hodně štěstí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka