Valentýn :)

04.11.2009

Ahoj holky,jsem tady nová a tak vás všechny moc zdravím. :) čekáme druhého chlapečka přímo na Valentýna máme termín porodu :) a všichni už se moooc těšíme.

Tak te tady vitam :a: preji hezke tehulkovani mimochodem ja mam termin taky na valentyna tak trba nam to klapne.Jestli chces muzeme si psat.

In reply to by sarka1

Ahoj tak z jižní moravy,to by jeden neřekl jak je svět malí.Né,že bych pocházela z Uher.Hradiště ale každý měsíc jezdíme k rodičům,kteří jsou od Hodonína.a navíc jezdím do poradny do Veselí :) to je dobrý.V kolkátém jsi týdnu?

In reply to by sarka1

Ahoj Šárko,já jsem ve 26.týdnu a rodiče jsou z Dubňan a asi je znát nebudeš.Jinak taky mi to utíká.Sice od poslední návštěvy v poradně kdy musím jen ležet se to táhne ale při představě,že za 13 týdnů bych měla jít rodit začínám mít husí kůži :) a jak se cítíš,je vše v pořádku?

In reply to by sarka1

Ahoj Šáry,to je dobře že se ciítíš fajn :) a neboj zvládli to ostatní,tak ty to určitě zvládneš taky :) vím,že ti to asi říkají i ostatní ale nic lepšího ti poradit nemůžu a navíc je to pravda.Nakonec v okamžiku jak uvidíš mimiško tak tě všechna bolest,únava přejde.věř mi.Vím to z vlastní zkušenosti a to jsem rodila dlouhých 17 hodin :( ale v okamžiku jak jsem malého uviděla byla únava a bolest pryč.A kde budeš rodit?Já jsem si říkala že jestli bude všechno ok a stihnu to dojet tak bych chtěla rodit v břeclavi-mám tam spolužačku jako por.asistentku a pokud to bude nějaká přepadovka,tak si to nejspíš odrodím v Parbudicích.A nevím proč ale mám takové nelibé tušení,že vzhledem k termínu porodu budou nějaké sněhové kalamity apod.a já nakonec odrodím na půl cesty někam do porodnice :) jinak icq bohužel nemám a skype máme momentálně odpojený takže si budeme muset vystačit s tímto. :)

In reply to by sarka1

Náš první cipísek měl o prázdinách 4 roky a mě bude v prosinci 26 jo amáš pravdu a když si ty 3 měsíce převedeeš na týdny a zjistíš,že do plánovaného porodu máš už JENOM 14 týdnů!!! tak ti to ten adrenalin s toho porodu zvedne 2x tolik :) a to ještě počítám plánovaný termín a nikdy nevíš kdy se cipískovi opravdu začne chtít na svět-může to být třeba o nějaký ten týden dřív. Ty jo to abysme za chvíli začali balit tašku do porodnice :) A kolik je tobě?už máte vybrané jména?

In reply to by sarka1

Ahoj Šáry,to jméno se mi taky líbí ale budeme mít po Taťkovi Tomáše.Vybíral ho máš malý a tak jsem to nechali tak jak to je.Dneska na mně padla nějaká depka nebo co a tak jen sedím a brečím do polštáře :( nevím nějak to na mně všechno padlo nebo co.Strach,nuda,obavy,bolesti,bezmoc a všechno dohromady.Už aby těhu bylo za mnou a tyhle stavy přešli. :(

tak máme stejný termín porodu, jsem zvědavá jestli budou opravdu zvědaví na Valentýna. hodně štěstí.

In reply to by silvulinecka

a protože už máme doma kluka i holku, tak mi bylo celkem jedno co se narodí. Dlouho jsme miminku říkali Haničko i podle dr to měla být holka, ale podle posledního ultrazvuku ve 24 týdnu, je tam kluk jako buk, tentokrát jsem toho pinďu viděla i já. :°~°: Jméno zatím řešíme, ale nejspíš to bude Josífek. :/;x: .

In reply to by bee25

tak to je dobrý.Musím se teda ještě jednou zeptat na UTZ jestli je tam opravdu chlapeček :) taky jsme bříšku říkali Terinka a nakonec je tam žeprý Tomík.Tak uvidíme co nakonec únor nadělí :) ale je nám to jedno hlavně aby šlo všechno hladce.

In reply to by evitka

Ahojte holky jsem z Holic u Hradce Králové.Moc ráda se s váma podělím o mé zážitky s těhotenství.Aspoň mi uteče čas,který mám když je starší cipísek ve školce.A jelikož nemůžu nic dělat protože mám hodně zkrácený čípek a pozitivní protilátky,tak se docela nudím.Už se těším až to budu mít tentokrát za sebou.Jsem z toho docela vedle ,jelikož při prvním těhotenství jsem žádné kompilkace neměla a teď to na nás nějak všechno spadlo.Tak snad se tam ten náš miláček do toho února udrží.

In reply to by evitka

Děkuji.Abych řekla pravdu docela už odpočítávám dny než půjdu 27.na další kontrolu.Ještě.že aspoň cukrovku nemám.Mám docela strach.Vůbec jsem si nedokázala představit,že bych mohla mít nějaké komplikace.Při prvním jsem pomalu ani nevěděla,že jsem těhotná,žádné nevolnosti,žádné chutě.prostě nic.Teď???!!!!!!!!!!!!! sice žádné nevolnosti ani chutě nemám ale zato jsou tady docela závažnější události jako je zkrácený čípek a navíc pozitivní protilátky,které by v mém případě měli být negativní.Navíc začínám mít problémy s křečovou žílou na noze :( takže doufám,že v poradně mě strajda uklidní,že už aspoň jeden problém se uklidnil.
Jinak kolik už jsi přibrala?Máš moc hezký pupík a připadá mi takový prťavoučký :) já jsem asi na 7kg.

In reply to by silvulinecka

ta fotka není nejnovější!přibrala sem taky 7kilo no ted už to bude možná trochu víc...a mě zase trápí v noci bolesti tý stydký kosti dole te mi příjde že se to možná trochu zhoršilo ale tak mimi roste tak je to možná tím...budu to muset říct na gyndě,jinak beru 3x denně magnezko a žádný pokrok a to už mám 2krabičku

In reply to by evitka

Vím o čem mluvíš,teď jsem o tom psala na ÚLky co to mají taky,mám stejný problém a díky tomu že jsem to řekla na gyndě,tak mě bylo zděleno to rychlé zkracování děl.čípku.trápí mě to už od 18.týdntne a obávám se,že to bude až do konce.Pomahá mi na sice minimálně ale přece jen,poddložení pánve.Jinak mám kamarádku co dělá por.asistentku a ta mi říkala,že když k nim dovezou maminu se stejnýma potížema tak jim sice magnésko dávají ale nějaký zvláštní efekt se málokdy projevuje.ale jak půjdeš na gyndu tak to určitě řekni.Doufám,že to ti dobře dopadne.budu na tebe myslet :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka